Lafayette Anneadayiii__ ben cok severim. Klasik olsun,modern klasikler olsun okumaya calisirim, tolstoyu dostoyevskiyi kronolojik olarak okumaya calisiyorum mesela. Tırıvırı kitap sevmem,edebi değeri olmalı. Oyle her kitap kitapligima giremez
Ayssee__ Anneadayiii__ çok severim romanda severim sürükleyici olunca ama daha çok miraç çağrının kitaplarını arda Ereli’n kitaplarını o tarz kısa anlatımlı anlamlı sözler içeren kitaplardan dah çok hoşlanıyorum sanırım 🌸
naneliseker_ Anneadayiii__ okurum ama düzen ve alışkanlık haline getirmem gerek :( genelde kişisel, ve Dini kitaplar hoşuma gidiyor :)
G-k Anneadayiii__ polisiye hariç her türlü kitabı okuyorum, seviyorum. Ama içinde bir olay örgüsü olanlar daha hoşuma gidiyor. Dizi izler gibi 🥰
Minikperi Anneadayiii__ polisiyeye bayılırım ama doktora yapıyorum ve alanım Dinler Tarihi. Bu alan dışında bir kitap almak istesem daha alanımla ilgili okumadığım bir sürü kitap aklıma geliyor ve vicdan yapıp yine alamıyorum 😩 doktora bitsin çıkaracağım acısını 😂
Aysesultan97 Funda Uçuk Er “3 kitaptan seri kitabını tavsiye ederim. Kitabın her sayfasında bor sonrasında ne olmuş diye okumaktan vazgeçemiyor insan . Film dizi izlemekten daha. Keyifli . ” okuyan varsa yorumda yapabilir.