Bebeğimin suyu azalması ve kordon dolanması sebebiyle bugün yani 37+3’te doğum yaptım. Cuma günü devlet hastanesinde yapılacaktı ama refakatçi sorunu yaşadım 😬 Neyse bi tane daha bebeğim olduğu için zaten gergin bi şekilde girdiğim doğumum pek hoş geçmedi o yüzden hassassanız okumayın lütfen. Doğuma geçelim.. Ameliyathaneye girdiğimde biraz titriyordum, sakin olmamı söylediler ama bi türlü sakinleşemedim. Spinal anestezi yapıldı, yatırdılar ve bi anda midem bulanmaya başladı sonra elim ayağım uyuştu ve baygınlık geçirdim. Bayılıyorum diye bağırmaya başladım, büyük tansiyonum 6’ya düşmüş. Hemen müdahale ettiler ilaçlar, oksijen falan derken toparlıyordum ki bu sefer de kusmaya başladım bayağı kustuktan sonra toparlandım. Sonra doktorum geldi, ameliyata başlandı ve şok oldu önceki dikişlerim iyileşmemiş, plasentam yapışmış ve haliyle bayağı kanamalı bi ameliyat olmuş bana bi daha hamile kalmamamı söyledi. Bebeğimi gösterdiler bu arada, ultrasonda görünenden daha tombük doğdu öptüm kokladım 🥹 Ameliyat biterken bi titreme başladı, üşüyordum odaya geldim 2 kat battaniye örtüldü ama asla ısınamadım. Bu sırada bebeğimi gözlem altına almışlardı getirdiler, emzirirken bi anda hızlı hızlı nefes alıp inlemeye başladı geri götürüp küvöze aldılar şu an başka bir hastanede küvözde 😞 Rahmimin durumu kötü olduğu için çabuk toparlansın diye karnıma kum torbası koyuldu aynı zamanda 3 serumla suni sancı verildi, Allah normal doğum yapanlara sabır versin o nasıl bi ağrı 🤲🏻 İlaçlardan mı stresten mi bilmiyorum tandem emzirme hayali kurarken, bebeklerim emerken şakır şakır gelen sütüm gitti sağdıkça kan geliyor. Diğer yavruma eşim bakıyor sabahtan beri iki hastane bi ev git gel perişan oldu, siz siz olun yakın zamanlarda doğum yapmamaya çalışın. Ameliyatım ağır geçtiği için 8 saat boyunca da yatmak zorunda kaldım totom uyuştu totomun ağrısından yatmakta zorlanıyorum, kalkışım kolay oldu Allah’tan ilk doğumda organlarım yere dökülüyor gibi hissetmiştim o his asla yok ve çok rahat yürüdüm. Doktorun eli çok önemliymiş gerçekten 😬 Neyse bu da böyle bir doğum hikayesi Allah herkese kolay doğumlar versin. Bebeğim 3 gün kuvözde kalabilirmiş, çok dua edin bize lütfen ❤️