Amanguzelyavasyuru Hiramucizemm Zorunlu sezeryan olmadıkça bence yapmayın çünkü sezeryan bir doğum çesidi değil ameliyattır seçenek olmamalı ama malesef ülkemizde seçenek olmuş halde.
Oznurkk Lin1234 bende ikinciye hamileyim. Daha yeni sayılır doğum zamanı 2 yaş 2 aylık olacak. Doktora sorduğumda sezaryen daha yeni olduğunuz için çoğu doktor riske girmez sezaryen yapar tekrar demişti
Amanguzelyavasyuru Lin1234 Bende çok istiyorum yapmak ama uzun araştırmalar sonucu vazgeçtim.Hep hayalimdi doğal doğum ama nasip olmadı ilk çocukta şimdi 2.ciyi düşünüyorum iç kanama rahim yırtılması gibi ciddi riskleri var ve malesef ölümle sonuçlanan doğumlarda az değil arkamda 1 oğlum olduğundan cesaret edemiyorum.
Goncadgy Twobabysmom merhaba hastaneye suda doğum gelmis instagramda aytakin hoca paylaşmış gördünüz mü
Zeyver 1prensanne ben de nehir hanıma gitmeyi düşünüyorum memnun musunuz? Bir de özel ebe olayı nasıl oluyor 🥹
1prensanne Zeyver mi defa gittim cok soğuk davrandı ilgisi güzeldi ama ssvd için önermiyorum tavsiye etmiyorum Aran cok yakın dedi neden bmyle dedi anlamadım sonradan ebe tutarsan desteklerim tarız bişey dedi ebe tuttum ebesümeyye diye onu la görüştüm doktor hanım onu bilerek yapıyor sizin kararlı olup olmadığınızı ölçmek için dedi iki vi görüşmede daha ılımlı olur dedi bakalım gidicem görücez🥹
Goncadgy Twobabysmom Ben dayanamadım sordum instadan hocaya 🙈 senin son haftalar hastanede bi tek ben yaptığım için ssvd fiyatına olur dedi, sizede ayni şekilde olur diye düşünüyorum muhasebeyle değilde hocayla görüşün hemen sizinle paylaşmak istedim 😅
Twobabysmom Goncadgy Yaaa çok teşekkür ederim. Çok incesiniz bende konuşayım belki aynı şekilde söyler 🥰
Zeyver 1prensanne sanırım onlar birbirleriyle anlaşmalı hemen ebeye göndrmiş🥲 ebe ücreti ne kadar peki
sukran0046 Hiramucizemm normal olursa sezaryanı kesinlikle tercih etme derim benden size bir tavsiye kendi sağlınız için yarım insan oluyorsunuz toparlanamıyorsunuz çabuk o sezaryan oldum şoyle böyle övenlere inanma normal dogumun rahatlı çabuk toparlanması biyerde yok hepsini gectim sezaryan rahat olsa bile snrasnda agır kaldramıyorsun halamn ve bir çok tandgmn sezaryan yerinden intihap geldi snrada sürekli suya felan giremiyorlar hemen enfeksiyon oluyor zararı çok ne kadae rahat olsada normal dogumda dogum annda zorlanıyorsun ama Rabbim yardm ediyor snrasnda kuş gibi hafifliyorsun çabuk toparlanıyorsun
Hiramucizemm sukran0046 doktorum çatı muayenesini yaptı ve çayın dar dedi peki sizce başka doktarada gitmeliyim artk 38 hafta yi bitirmek üzereyim
sukran0046 Hiramucizemm bnce git özele gidince ztn bir tanesi dgru dzgun normali tavsiye etmiyo banada seni çok zorlar sezaryan olmalîsın dedi dogum başlayca devlet hastanesine gittim normal oldu çok ta dikisim olmadı özele gitsem sezaryana alrdı hemen cnkü kuzenim öyle oldu hmn sezaryana aldılar bnce dr.ların sezaryan daha kolayına gidiyor özelde hmde maddi açıdan.devlete gidince kendi kafana göre sezaryan olmayî seçemiyorsun mesela onlarda normale öncelik veriyor risk görüpte onaylarlarsa oluyosun
Meleklerim1923 Ben de ilkinde mecburiyetten sezaryen oldum, 3 yıl geçti 2. geliyor, normal istiyorum fakat doktorum yapmıyor, özel’e gidiyorum, sizce riskli olur mu, sezeryan istemiyorum, çok ağlamıştım ağrılarımdan, tekrardan aynı ağrıları çekmek istemiyorum.
Twobabysmom Goncadgy İyiyim teşekkür ederim siz nasılsınız muayeneye gittim ama sormadım suda doğum yapmak istemiyorum bende hepatit C var bebek 1 damla su ağzına kaçarsa ona da bulaşır diye düşündüm o yüzden sormadım hiç
Goncadgy Twobabysmom Cok gecmis olsun bende bugün gittim 1 2 cm açıklık var nst de sanci cikmadi. çatı muayenesi her seferinde yapılmıyor değil mi bugün oldu ama tekrar yapılır mi
Twobabysmom Goncadgy 37 haftalikken yapmıştı bugün 40 haftalık olduk biz tekrar alttan bakayım dedi rahim ağzında açıklık varmı ne durumdayız diye sadece rahim ağzını uyarmak için biraz bastıracağım dedi biraz ağrıdı ama dayanilmayacak gibi değildi. Nst de 1 kere sancı gözükmüş ama yeterli bir sancı degil cuma günü tekrar kontrole gideceğiz bebek kanala inse doğacak ama daha kanala inmemiş dedi doktor
Goncadgy Twobabysmom masallah kızdi değil mi bi de kızlar çabuk geliyor derler sizinki yerini sevmiş ben bugün sizi sordum ama adınızı bilmediğim için cikarttiramadim:))
Twobabysmom Goncadgy Evet kız bizimki ama yeri pek rahat galiba bu arada adım Yağmur. Annesi gibi Akrep burcu olmayı bekliyor galiba haftaya çarşamba tam 41 hafta oluyoruz o zamana kadar gelir inşallah suyu felanda güzelmiş acele etmeye gerek yok dedi Aytakin Hanım kilosu 3600 civarı çıkıyor makinede ama o kadar olduğunu düşünmüyorum 500 gram yanılma payı da oluyor dedi
Goncadgy Twobabysmom Memnun oldum artık adınızla sorarim :) Aytakin hanım sagolsun çok rahatlatıcı konusuyor gerçekten bende muayenelerde cesaretleniyorum benimkide kız hayırlı haberlerinizi bekliyorum 🥰