06minik17 Shnayse aşağıya doğru yerleşiyordur iyice canım. Ağrı ondan olur. Baskı yaptıkça sancıda artar
06minik17 Loyam kızlar bide erken doğar derler yalan. Benimki erkek hadi gününü geçer diyorum yine. Kızı olanlarda bizle aynı gidiyor
Smha2309 38+4 olduk karnım iyice aşağıda doktor geçen hafta muhtemelen bu hafta doğar dedi lakin hiç doğuracak gibi değilim ufak bir belirti bile yok akşamları karnımda iç savaş Çıkmış gibi kıpır kıpır sanırım içerdeki son günlerini nazlı nazlı geçirmek istiyor 😄
Hasretzeynep gk3412 37+4 günlük olduk benimde sancilarim gece başlıyor bugün gündüz de devam ediyor geliyor gidiyor 👀 açılma var nts de sancim çıkıyor. Ama bir türlutürlü gelmek bilmiyor 👀
06minik17 Hasretzeynep kontrolüm cuma günü bakalım ne olacak. Benimde devam ediyor bugün. Gece başladı. Adet sancısı gibi oluyor ama artıyor geçiyor sonra
Busu48 06minik17 40+2 gram belirti yok ama çatı ağrısı mahvediyor beni 😬 Yarın muayene var büyük ihtimalle isim suniye kaldı 🤪
bitospik Busu48 ben de aynı durumdayım. Çatı ağrısı maffetti. Yarın randevum var doktorla konuşcam bakalım napılacağını. Çok nazlı çok aralık bebeleri
Smha2309 06minik17 hareketlere bakılırsa gelmeye pek niyetli değiller 😂 kayınbabam dün akşam siz ne yediriyorsunuz içerde torunuma gelmek istemiyor siz üç kişi olmadan bize gelmeyin deyip durdu 😂
06minik17 Yigidininanasi şimdi randevu aldığım için başka doktora da gidemiyorum bakmaz diye. Mecbur cumayı bekliyorum