babylook Esraserttag böyle bişey mümkün degil kilosu gayet normal ben 31+2 haftalığım kilosu 1615 geriden gelmesi imkansız kim söyledi bunu😇
Slc Esraserttag canm korkma 🥰29 da gittim 1 kilo 500 gram 1 hafta önden gidiyor ddi ama bende şeker var mesela daha önce bacak boyu geriden kafası ve başı önden gidiodu şimdi başı 2 hafta önden gidiyor karnı ve bacak boyu haftasına uyumlu ddi beslenmekten olur genetik olur şekerden olur şeker yüklemesi yaptrn geç klmadiysa yada şekerinizi ölçün ve az diyet düzelir 🥰
Aydemi Esraserttag bizim 30+4te 1805 grdı. Biraz koca kafalı demişti doktor 🤣 önden giden bir bebek. Ama benim kocam ve abisi babası hep uzun boylu insanlar. O yüzden bu biraz da genetik. İlla siz ve kocanız kısa diye (sallıyorum) bebiş de kısa olmak zorunda değil mesela. Ve bu arada bende de şeker yok. Bizim çocuklar tosun olucaklar❤️
Esraserttag babylook şeker testi yaptırmadım yükleme de olmadı belirtisi var mı emin de değilim ilk defa başıma geldi 2. Gebeliğim
mahperii Esraserttag gebelik şekeri testini neden yaptırmadınız? böyle ileriden gitme durumlarında genelde doktorlar ister ama siz yinede birkaç gün bence şeker ölçüm cihazı ile açlık tokluk kontrolü yapın içiniz rahatlasın. Bu kötü bişey degil genetik de olabilir yada bebis iyi besleniyor da olabilir ama tedbir almakta fayda var
Busraa-aa Arkadaşlar bende 30+4 de gittim kilosu 1400 az mı sanki az yaaaa iyi besleyemiyor muyum bebeğimi 🥺😞😞
D-tomrs Busraa-aa bunlar normal rakamlar değil benimde 30 hafta 1300 Gr ki doktor iri bir bebek olacak dedi yani bebeğinizin kilosu normal burdaki rakam anarmol moralinizi bozmayın yani burada sorun var demek değil bahsettiğim çeşitli faktörler vardır elbette ama bunlar ,uc rakamlar genelleme olarak dusunmeyin( şeker vs )
Gunes_mom Busraa-aa 30+0 da kontrole gittim 1400 dediler gebelik şekerim olduğu için bebeğin kilosu çok önemli doktor çok iyi haftasıyla uyumlu dedi o yüzden sorun etmeyin inanın her kontrolümde ilk kilosunu soruyorum acaba şekerim etkilemismidir bir sorun varmıdır diye
Julides Benim de 30 haftada 2000 gr çıktı baş çevresi 4 hafta boyu ve karın çevresi 2 hafta önden gidiyor dedi doktor, şeker yükleme de yaptırmıştım normaldi. Yapısal olabileceğini söyledi eşim de boylu yapılı biri
Julides Slc evet boyu ve karnı da 2 hafta ilerden gittiği için başı 2 hafta önden gidiyor diyebiliriz dedi doktor
Slc Julides anladım canm olsun benim de öyleydi yavaş yavaş düzeldi şekerden öyleymiş diyetle suyu boyu posu haftasına uyumlu oldu ama kafası bir haftayı gecik önde korkma ddi bana da
Busraa-aa D-tomrs anladım canım teşekkür ederim ya morelim bozuldu ister istemez içimi rahatlattın sağol 🌸
Busraa-aa Gunes_mom gerçekten bende gittiğim zaman ilk merak ettiğim şey sağlığı ve kilosu oluyor teşekkür ederim 🌸
Mine09 Busraa-aa hayir ama 2 hafta gerideymis kucukmus dedi protein agirlikli beslenmem gerekiyormus bundan kaynakli olabilirmi
Mrvm005 Esraserttag evet ileriden gidiyor olabilir. 30+4 1650 gr. Karin cevresi falan uyumlu sadece baş kismi 31+4 gorunuyor bizde de. Kilosu haftasina gore normal dedi ozellikle sordum. Seker testi yaptirdim normal cikti qmq dikkat etmeye calisiyorum bn. Cokta duzenli beslenmiyorum cunki asiri kiloluyum. 5 kilo almisim toplamda. Aslinda herseyi doktorunuzla konusmak en guzeli olabilir