Eceeeeee1 Arkadaşlar formda yeniyim gebelik testi hakkında sorum olacaktı fakat resim yukleyemedim nasıl yukleniyor
koomikbiranne0507 Eceeeeee1 mutluresim.com git oradan resim yükle de bağlantıyı kopyala direk buraya yapıştır ozaman yüklemiş oluyorsun
Deletedmon_98 Eceeeeee1 bende gölge görüyorum gibi direk kan testi ver yarın bence 🥰kullandığın testinin adı ne canım
minismom Eceeeeee1 benimde sabah al bi gebelik testinde boyle cıktı aksam uzeri ovula marka yaptım hic bisey yoktu
sweetmom_ Eceeeeee1 bence gebelik var. Silik bir çizgi var. Test yapın ve sonucunuzu bizimle paylaşın İnşaAllah hayırlısı olur hakkınızda 🙏💖
Eceeeeee1 Yenibirannee açıkçası adet olmadım 5 aydır falan korunma iğnesi oluyordum onu olurken adetin kesiliyor planlı değil varsa çok üzüleceğim kızım var bir tane
Yenibirannee Eceeeeee1 kac yasinda kiziniz ufak mi? Bende 1 hafta once 2. Çocuğuma dogum yaptim 2 yasinda da kizim var
Eceeeeee1 minismom artık med markasi çok güvenilir değilmiş ama bilemiyorum şuan bebek düşüncem yok korkyrm
Eceeeeee1 sweetmom_ hayırlısı olsun ama istemiyorum şuan Allah olmayanlara versin bu test yalancı pozitif te cikartabiliyomus
Eceeeeee1 Yenibirannee 4 yaşına girecek canm Allah bağışlasın 2 cocuk çok zor bnm için çünkü kizimi çok zor buyuttum
sweetmom_ Eceeeeee1 amin. Ben bekliyorum bakalım Allah nasip etsin bana da benim gibi bebek isteyen herkese nasip etsin.