muzlukekkkk1235_ Kızlar 2 gün önce a 101 den bebek küveti kova Maşrapa aldım dalgınlığıma gelmiş bakmamışım eve bir geldim tıpası yok bugün aldığım markete gittim sordum hepsi öyle geldi tıpa gelmedi yok dediler sizce ne yapayım nerden temin edebilirim
Minigiim-vebenn52 muzlukekkkk1235_ a 101 kataloğundan acıp gösterseydiniz keşke tıpasının olduğu gözüküyor
muzlukekkkk1235_ Minigiim-vebenn52 yarın yeniden gidip göstereyim bari yada müşteri hizmetlerini mı arasam yardımcı olurlar mı
Aysesultan97 muzlukekkkk1235_ bugün yine bir 101 e gittim tıpalı idi. Kalmış öyle gördüm. Vardır neden olmasın ya takılmadı veya birinin paketi ile gitmiş bile olabilir. Onu iade edip en yakın şubede kalmışsa size getirebilier
A12_S07 muzlukekkkk1235_ Valla çevremde herkes aldı hepsinde tıpa vardi hayır katalogda bile tıpa var işlerine gelmiyo
Canann1601 muzlukekkkk1235_ iade edin madem hepsi öyleyse hatalı gelmiş hepsi demek ki bu da onlardan kaynaklanan bir durum olduğu için koşulsuz iade almak zorundalar.
Minigiim-vebenn52 Zaten tıpasız nasıl kullanacaksınız ki kullanamayacağınızı belirtin bence zaten kullanılmaz
Mariaa muzlukekkkk1235_ muzlukekkkk1235_ İade yapın Ve yada başka A101 varsa ordakıninden cıkarıp alın ben bugun gördüm eşimle beraber baktık tıpasıda vardı