Meli-sa Kızlar 7+3 oldum cumartesiden bu yana lekelenmem var kahverengi şekilde peçeteye geliyor sildikçe domtoeuma gittim bıgün keseyi gördü bir sıkıntı yok dedi alanıda temiz dedi progestan kullanıyorum dünden beri ama hala geçmedi sıkıntı yok dedi ama hala neden devam ediyor ki
gayeinal98 Meli-sa canım ben de Progestan kullanmama rağmen devam ediyor ben daha 5 haftalığım kese falan görmedim korkuyorum
Pitircikkus Meli-sa benımde kahverengı lekelenmem vardı cumartesı fıtıl olarak verdı progestanı cok sukur gectı kalp atısını duymus muydunuz
Edos123 Meli-sa benim de oldu doktorum içeri de kalan kan kahverengi veya siyah olarak dışarı atabilir hazırlıklı ol demişti çok şükür 2-3 kere daha kahverengi akıntı oldu yaklaşık 10 gündür progestan kullanıyorum Şuan çok daha iyiyim geçecektir sizinde progestanı düzenli alın ve dinlenin 🤗
pkryz Bende de aynı sorun devam ediyor. Cuma günü acil doktoruna gittim, Progestan da kullanıyorum ama hala %100 geçmedi. Az az gelmeye devam ediyor. Beklemeli miyim kendi doktoruma gitmeli miyim karar veremedim
gayeinal98 pkryz benimde kahve rengi lekelenme devam ediyor Progestan kullanıyorum ama beta artmamış çok üzgünüm şuan cumadan beri 354ten 358e yükselmiş