Yesooo Bende geçen hafta çarşambadan beri gribim 16 aylık oğlum var ikinciye hamileyim o günden beri annem bakıyor sağolsun. Doktor 4 saatte bir parol iç bol su tüket, sık sık da ılık duş al dedi. İlk gittiğimde sadece parol verdi ama 2 gün uyuyamadım ne gece ne gündüz gecesine acile gittim Allah rızası için bir şey verin küçük çocuğum var uyuyamıyorum vs diye gözlerim şişti kapanıyordu berbat durumdaydım. Parolu serum yaptılar bir kaç tane de vitamin serum verdiler. Çok şükür toparladım sadece kuru öksürük kaldı ona çözüm arıyorum. Bol bol et ya da tavuk sulh çorba iç, içine limon pul biber katıp ye, benim midemi ekşitiyor diye çok yiyemedim ama mandalina portakal ye. Nane limon, limonlu ıhlamur iç. Birde burnuna bir bardağa su koyup 1 er çay kaşığı tuz, karbonat karıştırıp burnuna çek kalanı da yapabilirsen gargara yap doktor öyle demişti. Ben gargara yapamadım ama günde 4, 5 burnuma tuzlu su çektim, ya da afedersin sıcak suyu çekil abdest aldır gibi burnumu temizledim. Burnun temizlenmesi önemli çünkü o genize gidiyor. Çok geçmiş olsun inşallah bir an evvel düzelirsiniz