Pamuk Kizlaar hayatım kabusa döndü.Daha 17. Haftadayim.Yuruyemiyorum,yatamıyorum,dönemiyorum ay nasıl geçer bu. Parolun hiç etkisi yok😏
Hnd3535 Pamuk benmde o haftalarda inanılmaz bel ağrım oluyordu tam büyümeye başladığı ağırlaştığı zamanlar ya.. bide bir kalça ağrım vardı ki anlatamam.. şimdi büyükçe rahatladı karnım bebeğe alıştı belimde öyle galiba :) sizinde inşallah öyle olur belinizi destekleyerek yatın. Bacak araya yastık fln diyorlar da ben korkudan yatamıyorum bacak arama yastıkla.. bende serklajlıyım bu arada..
Ddem Pamuk 26.haftadayım hala ağrıyı çekiyorum. Ne yaptıysam geçmedi doktorda normal artık bebek büyüyor ağırlık yapıyor beline dedi
mombarbie_ Pamuk sürekli yatıp oturmak zorunda kaldığın içindir o zaman normalde yürüyüş yapman gerekiyor 20 dk tempolu hergun
Pamuk mombarbie_ Ay anlamadim ki.Aslinda bu ağrı olana kadar kendimi kısıtlamadim araba kullaniyordum market hastane heryere gidiyordum.Aniden oldu.
Pamuk Hnd3535 Hem serklaj korkusu hem ağrı. Sizde yurmekte zorluk çekiyor muydunuz? Dik adim atamıyorum.
Hnd3535 Pamuk doğrulurken sıkıntı yaşıyordum baya zorladı o geçiş haftaları benide Sizde o durumdasınız bence. Cnkü ilk büzüklük oluyor ya dikişte oda suan hafif hafif büyüyor rahim büyüdükçe oda bele fln ağrı yapıyor bence. Benim tahminlerim tamamen.. şimdi 25 geçtim inanın cok daha rahatım
Pamuk Hnd3535 Ay insallah geçer. Çok çok zor oturamamak yatamamak.. Cevap verip detaylı şekilde anlattığınız için çok teşekkür ederim 🩷
Hnd3535 Pamuk bende öyleydim inanın. Benim normalde de bel fıtığım var oda biraz tetiklendi ama büyüdü az daha rahatım bu konuda. Yatmak daha cok ağrı yapıyordu uzun oturma denir oyle otururdum o dönemlerde. Belime uzun yastık kpyup destekleyerek oturdum hep. İnşallah sizinde kısa zamanda geçer