8mucizem8 vauva ana dizi diye geçiyor yandan salaniyor acayip iyi hemde cooook iyi
Ana Kucağı Tercihleriniz🟡
Canım ben çok araştırdım en büyük tercih sebebi taşınabilir al ki işini yaparken odalar arası taşırsın kraft forest yaylanabilen ana kucağı var ona bak derim titreşim li olması gaz çıkarmaya yardımcı oluyor. Pille çalışıyor müzik kutusu da var. Biz şarj olan pil alıp öyle kullanacağız. Kızım da bondigo kullandım hemen kırıldı.
8mucizem8 pillede çalışıyor iki türlüde mevcut bende epey araştırdım memnun olan çok olduğu için tercih ettim
8mucizem8 joie dreamer güzeldi kuzenim kullandı çok da memnun kalmıştı ama yeni doğan döneminde doktor önermemişti 2 ay sonra kullanmaya başladı
4moms ve mamma aldım brn. İkiz geliyorlar bizim kızlar. Ancak yeter dedim 🤦🏻♀️
8mucizem8 canım bende çok araştırdım kararsız kaldım ama sonunda aradığımı buldum hepsiburadadan mamma satıcısından aldım birebir aynısı sadece marka babyfox yazıyor dikişleri vs sağlam fiyatıda diğerlerine göre uygun bence 1169 tlye almıştım ben görsel ekledim [https://mutluresim.com/images/2023/10/10/nJ5Rql.jpg]
8mucizem8 pier cardin aldım çok kullanışlı memnunum ama ben bordo aldım tozları çok belli ediyor
Mamma cok rahat cok kullanışlı sadece biraz pahalı
EbruBoluKaya bende ondan aşıdan memnun kalırız inşallah ☺️
ysmnn112 elektrikli olan mı normal mi
⅘ mağaza gezdim elektirikli alacaktım ama hiçbiri önermedi batarya sorunu oluyormuş ve garanti asla kabul etmiyormuş adamlar resmen mallarını satarken almayın dediler 😊 vazgeçtim almaktan çok heves etmiştim ama okadar para vermeye değmeyecekse başka birşey alırım ne gerek var
8mucizem8 oğlumda pregonun elektrikli salıncagini ve mammanin normal ana kucağıni almıştım deliler gibi kullandık şimdi 28 haftalık kizima hamileyim tekrak onları kullanacağım Allah izin verirse bizim elektrikli salıncak şuan üretimi yok ama olsaydı kesinlikle tavsiye ederdim
8mucizem8 joie sansa aldım kızım daha doğmadı ama ailede çok bebek var şimdiden hepsi kapışıyor😅
Baby plus comfort otomatik salıncak. Hem prize takılıyor hem pille çalışıyor. Kendi müziği ve titreşimi var.
Chicco baby hug aldım çok kullanışlı duruyo kullanmak nasip olmadı daha 🤗
Elektriklilerin bi sakincasi var mı acaba