babymomy_ 67_68nf ben korkuyordum aslında ama o an acıyla düşünmeden taktırdım ve kuş gibi hafiflik hissettim o an sancıyı hissetmedim o yüzden epidural gerçekten rahatlıkmış 😇
babymomy_ 67_68nf artısı çok rahatladım o an sancıyı hissetmedim eksisi ilk gün sırt ağrım oldu 2 gün falan o kadar başka bir zararını ben görmedim
babymomy_ 8mucizem8 doğum hikayemde mevcut aslında profilimde burda detay isteyenlere daha iyi bilgi vereyim diye post açtım 😇🥰
Sguney Merhaba, sağlıkla büyütün inşallah henüz 20 haftalığım ama sormak istedim özel sağlık sigortanız var galiba epidural için ek ücret ödediniz mi birde ödediyseniz ne kadardı? 🌸
babymomy_ Sguney merhaba çok teşekkürler evet doğum teminatlı sigortam vardı . Ama epidural karşılamıyordu . 1500 TL ekstradan ödedik😇
babymomy_ 67_68nf valla ben doğum esnasında her şeyi hissettim . Tubaletim varmış gibi ıkınma hissi geldi ıkındım baya . Epidural takılınca hiç hissetmem sanmıştım ama hissettim baya
67_68nf babymomy_ ciddi misiniz sancının hepsini hissettiniz mi o şiddetli ağrıyı hissedilmemesi gerekmiyor mu
babymomy_ 67_68nf şöyle epidural takıldı bana açıklığım 7 cmdi sonradan 10 cm oldu o an hiç acı hissetmedim epdşuraldan dolayı . Ama doğumu hissettim o baskı ıkınma hissi dikiş atılırken falan hepsini hissettim yani
babymomy_ Mervenur1405 hiç korkmayın sonucu muhteşem oluyor bebeğinizi kucağınıza koydukları ana odaklanın sadece 😇
Merve1531 babymomy_ 37 haftadayim ve inanın normal doğumu çok istiyorum ama bir o kadarda tecrübe olmadigi için korkularım var dayanabilirmiym yapabilirmiyim dikiş vs hissedip edersem nasıl olur çok uzun sürerse pes edersem vs ama bedenime güveniyorum rabbimin izniyle sezeryan da olsa normal de ama gerçekten umut oldunuz bana da hiç korkutmadan yazmissiniz herşeyi normal yapıp normal şekilde anlatan hikayesini nadir insanlardansiniz ☺️