babymomy_ Kızlar 12 gün önce normal doğum yaptım ilk doğumumdu. Merak ettiğiniz her şeyi yanıtlayabilirim 😇
Belginylmz babymomy_ sancı çık zorladimi kaç saatte doğum yaptınız ve sugat hareketlerini kaç haftadan yapmaya başladınız
Hvnr_kmrr26 Ya bende bugün çatı muayenesi oldum ve çok utandım korktum herşeyim de normal gidiyor 39+5di bugün sancım yok bişey yok doktor ısrarla normal doğum diyor ama.ben çok korkuyorum…
babymomy_ Hvnr_kmrr26 hiç korkmayın 😇 inanın ben kaşımı aldırırken korkak insandım ben normal doğum yağtıysam herkes yapabilir . 39+5’te doğurdum bende . Gece eğilerek yerleri sildim sguat yaptım sıcak duşa girdim hastaneye gittiğimde açıklığım 5 cm di 😇
babymomy_ Hvnr_kmrr26 evet atıldı 😇 inanın kaç dikiş atıldı onu soramadım o an aklıma gelmedi . Hasteneye gittiğimde 5 cmdi açıklığım
babymomy_ Hemsirees55 evet ilk dogumumdu 😇 dikişim var ama inanın hiç aklıma gelmedi sormak kaç tane diye bilmiyorum sayısını
Ocak04_26 babymomy_ doğumunuzu bu şekilde kendiniz mü başlatmış oldunuz? Öncesinde bir belirti vs var mıydı?
efkyn_ babymomy_ normal doğum için gün sayan bana umut oldunuz.🌸umarım sizin gibi güzel bir doğum yaşarım
Mervenur1405 babymomy_ benimde aci eşiğim aşırı düşük dediğiniz gibi kaşlarımı aldirirken gozlerinden yaş gelen damar yolu açılırken hastaneyi ayağa kaldıran bı insanım korkudan sezeryan istiyorum
Elifftrkgl Dikişlerden dolayı oturamama zorlanma durumunuz varmı, sağlıkla büyütün bu arada miniğinizi hayırlı olsun😍🥰
babymomy_ Elifftrkgl çok teşekkürler bir kaç gün vardı evet 🥰 şuanda da dikişler düşeceği için ip uzuyor ve canımı biraz acıtıyor ama dayanılmayacak gibi değil
babymomy_ Belginylmz hareketleri 38’den sonra yapmaya başladım. 8.20’fe hastaneye girdim 12.53 te doğurdum 😇
babymomy_ Hvnr_kmrr26 evet bir gece önce yaptım sancım gelince sıcak duşa girdim vücudumu yıkadım tabure koydum banyoya oturdum
Hvnr_kmrr26 babymomy_ ya maşallah ilk doğuma göre çok akıllıca davranmışsınz süreci güzel yürütmüşsunuz inşallah bekleyen günü gelen tüm annelere nasip olur
babymomy_ Belginylmz başta regl ağrısı gibi böyle adetin ilk günleri gibi. Ama hastaneye varınca şiddeti arttı yani kıvrandırdı diyebilirim koridorda eşimle yürüdük sürekli o an . Zaten sonra epidural takıldı 😇