FKRKS29 Tam koyulasiyo artık demiştim ki yine silikleşmeye başladı 🤦♀️ Böyle olup sonradan yumurtalama görme şansi var mi , adetime 10 gün kaldı
Yasoeso FKRKS29 evet var benim de böyle iyice siliklesti dedim artık goremicem ama sonra kopkoyu bişeiilde gordum devam et canım umutsuzluk yapma
Merve-metin FKRKS29 evet var canım ben adet günümde yumurtlama gördüm 👀 şimdi bat 12ekime attı perşembe günü test yapacam 🙏🏻 Sakın umudunu kaybetme test yapmaya devam et inşallah göreceksin yumurtlamayı
FKRKS29 Merve-metin Yaa insAllah adet günü görünce yumurtlamayi hemen iliski olunca adet olmadan hemen dolleniyo mi ki
Merve-metin FKRKS29 29eylül adet günümdü olmadı akıntım yoğundu ovülasyon testi yaptım pik olduğu gündü 1 ekimde çatlama oldu daha adet olmadım canım perşembeye kadar olmazsam kan vericem 🙏🏻
Merve-metin FKRKS29 yok henüz olmadım canım dün test yaptım negatif çıktı ama ben erken davrandım 10.gün yaptım testi 🤦♀️ Sabırsız olunca moralim bozuldu 🤦♀️
FKRKS29 Merve-metin Ya geçmiş baya adetinizden ama yumurtlamdan sonra daha erken olmus olabilir Allahin izniyle 1 hafta , gun gun sonra çıkar siz yine umudunuzu kaybetmeyin ❤️🥰
Merve-metin FKRKS29 adetimden geçmedi canım yumurtlamanın 10.günüydü bat bugün ama hiç belirtim yok adet olmazsam eğer kan vericem kan en kesini 🙏🏻 Yumurtlamanın 14.günü test yapın dediler ama 10.günü yaptım ben sonuç negatif varsa bile idrara geç yansıyor olabilir o yüzden adet olmazsam bugün kan vericem eğer yoksa adeti bekleyecem hayırlısı artık
FKRKS29 Merve-metin Hıı ben 29 u unda adet olacaktınız olmadınız diye anladım pardon , Yaa hadi insAllah gönlüne göre olur ve sağlıkla evlad sahibi olursunuz 🥰 haberlerinizi bekliyorum ❤️
Merve-metin FKRKS29 normalde 29u adeti günümdü o gün yumurtlama gördüğüm için 14 gün ileri attı adetimi canım bat bugün çatlamanın 11.günü yani bakalım hala daha adet olmadım inşallah olmam 🙏🏻
Merve-metin FKRKS29 amin inşallah canım 🙏🏻 Kendimi negatife hazırladım dün gördüm ya çıkmayacağını bile bile kan verdim işte 🥺 rabbim kucağımızı boş bırakmasın o güzel haberi biran önce isteyen herkes alsın🙏🏻