Yguo_mom Kızlar 14 haftalık hamileyim . Yumuşatıcı kokusundan acayip tiksindim kullanmıyorum ama kayınvalidemler mecburen kullanıyor resmen benım için işkence cocugumun bazı kıayfetleri kayınvalidemde kalıyor yıkayıp veriyor sagolsun ama o kıyafeti giydirince resmen cocuguma sarılamıyorum😔 offff ne zaman bu hassasiyet biticek normalde cok severdim yumuşatıcı kokularını
Melike_4949 Yguo_mom söyleyin kullanmasinlar ay bende hala koku hasssiyeti var özellikle parfüme karşı
Melodimm Yguo_mom 7 aylık hamileyim.Bu koku hassasiyeti bende ne yazik ki bitmedi.Hala üstüme parfüm sıkmıyorum.Esim surunce kızıyorum.Sizde erken biter insAllah😊
Baharoloji Yguo_mom zaten kimyasal parfüm içerikleri kullanmayın özellikle çocuğunuzun kıyafetlerinde söyleyin kimyasal tenine değmesin torunları sonuçta siveno alın temiz içerikli kokusuz yumuşacık yapıyor yumuşatıcıya gerek yok
Yguo_mom Melike_4949 söyledim kullanmıyorum demişti ama unutup döküyor galıba Of acayip zor sadece cocugun kıyafeti degil her türlü herkesten aldıgım deterjan kokuları kusmamak için direniyorum resmen 🥺 Hani bebek büyüdükçe geçermi acaba yoksa 9 ay zehirmi olucak bana bilmiyorum
Yaseminn2345 Yumuşatıcıyı hiçbir doktor tavsiye etmiyor çünkü çok zararlı. Boş yere kimyasal. Astıma, alerjiye bu gibi şeyler sebep oluyor. Ben kullanmayı bırakalı yıllar oldu. YouTube’a bakın bir sürü video var. Bunları izletin
Bebiskomiskom 7 ayligim hala devam.exoyo ama tabi seninki kadar agir degil baslarda cok agir gelio simdi sadece rahatsi, ediyo olmasa daha iyi yani