Edanurzngn23 Hanımlar benim bugün reglimin geciktiği 3. Günüm ama test yapıyorum negatif çıkıyor neden sizce? Dün yaptığım bi testte silik çizgi gördüm sonra sabah yine yaptım test ama çizgi yok anlamdım.
Edanurzngn23 Zehraalii ya bilmiyorum ki canım hem erken gebelik hem de hcg testlerden yaptım ama hep negatif çıkıyor
annelik_4 Zehraalii varsada yenidir canım Rabbim hayırlısıyla sanada nasip etsin çok tatlı heyecanlar😍
Zehraalii Edanurzngn23 canım sol üst köşede üç çizgi varya orda fotoğraflar ekle yazısı var orayı tıkla
Zehraalii Edanurzngn23 resim yükleye bas fotoğrafı Çek sonra aşağıda bir Link oluşuyor onu kopyala sonra bize yorum yaptığın yere yapıştır
Edanurzngn23 https://mutluresim.com/image/nJqY22 Dün yaptığım testte böyle oldu bugün tekrar yaptım ama negatif
Dynbfofrt Edanurzngn23 gebelik için aç yada tok olmanız şart değil eğer hastane yakınsa acile gidin orda hemen alırsınız sonucu
Edanurzngn23 Ya hastaneye uzağım da sağlık ocağı var onların da saatleri var bildiğim kadarıyla Dynbfofrt