Zehraalii Kızlar bugün regl günüm ama olmadım test yaptım bu şekilde çıktı Başına gelen var mı bozuk nu yoksa gebelik var mı
mimar_anne Zehraalii ay yerinde olsam erken gebelik testini yaparım zaten adet gününmiş varsa net çıkar canım test bekleyince hafif çizgi çıkmış onu yaparsan netleşir en azından
zeynep50_ Zehraalii benmki de böyleydi hatta daha kırmızıydı test bozuk diye koydum sabah çift çizgiydi 10dakikayo geçti diye önemsemedim eşimin ısrarı ile kan verdim çok şükür pozitif için rahat etmesi için ikinci testi yap bence
Gamzecanpolat Zehraalii Allah iyiliğini versin bende öyle yapmıştım çünkü 6 7 damla damlatmıştım 😂😂 başka varsa tekrar yap canım test
Zehraalii Violetaa erken gebelik testi var şuan elimde yarını beklemek istiyorum regl olursam boşuna yapmayayım diye bilemedim aşırı bel ağrım var
Zehraalii Zehraalii Violetaa Test bekledikçe kırmızılık gitti hafif toz pembe silik çizgi çıktı bir bakar mısın canım attım post a
Zeynooooooo Zehraalii bence sabah kalkdiginda et hic biwey yemeden ozaman daha cok belli oluyor diye duymuwum yinede hayirlisi
Yaseminn2345 Normal gebelik testinde de çıkar adet gününüzse. Tekrar yapın. 3 damla damlatmak lazım. Biraz fazla damlatmışsınız.
Kajdhdh Zehraalii var gibi ama çok erken olduğu için net çikmaz bi kaç gün bekleyin ve öyle deneyin daha net gözükücektir
ASE6154 Zehraalii çok damlattıysan bu kuruma çizgisi olabilir sabah tekrar bakarsın başka testle Allah gönlüne göre versin
Gamzecanpolat Zehraalii ilk yaptığım böyle birbirine karışmıştı canım kız başka varsa test yapsana bacım
Zehraalii mimar_anne ayy bilemedim ki sabah erken gebeliği yapacağım bakalım pozitif olursa paylaşırım sizinle de 😍💐