Srecls1 Bandajlı çıkartıp ultrasonla rahimime baktı batikon sprey felan hiçbir şey işlem yapmadı. Estetik dikiş gerek yok dedi Normal mi bu durum
poyrazin_annesi28 Srecls1 Bana da yapılmadı normal. Sezaryenden sonra 1 hafta batikon ve gazlı bezle kendin yapicaksin dedi hatta ben yapmadım kuru tutayım diye ama Allah’a şükür sıkıntı yaratmadı
minik-02 Srecls1 evet estetik dikişte ihtiyaç olmuyormus ben estetik dikiş olmadığım için her gün kontrole gidene kadar yapıyordum yakın zamanda gorumcem sezeryan oldu ihtiyaç yok demiş onada estetik olduğu için
myangelson Srecls1 hasta bakıcı dondurucu muydu neydi sprey sıktı hiç pansuman yapılmayacak dedi bana kendim de yapmadim ben pansuman hiç
poyrazin_annesi28 Srecls1 cis cis ediyodu illa tazeydi çünkü. Ben eve gelince hemen duş almıştım açık şekilde. Sizin ne kadar oldu
poyrazin_annesi28 Srecls1 benim baya geçti üstünden 4.5 ay oldu😊Korkarak yapma hiç biseycik olmaz. Daha çok yenisin çok normal 😊 Zamanla gecicek acısı hiç sezaryen olmuş gibi değilim ben 😂
Srecls1 poyrazin_annesi28 Yaa ne güzel bana geçmeyecek gibi geliyor 😊 Duşa girdim sizden cesaret alıp 😍
Dogan-ca29 Srecls1 banada yapmadı normal galiba gazlı bez verdi sadece gazlı bez koyuyorum dikiş üstüne oda kıyafet surtmesin diye
Mevlude_Sahin Srecls1 Pazar hastaneden çıktım pazartesi dikişime bakmak için gittim bir kere pansuman yaptı diğerlerini evde yapabilirsin demişti. Bende her gün düzenli yapamasam da ıslak bırakmadım benimkide yapıştırma dikişti