Prenses5656 Bebeğimin her hareketinde bu kadar heyecan yapmam normal mi 🤭 ki bu ikinci hamileliğim ilk kızımda böyle değildim günler çabuk geçsede bian önce kavuşsam kuzuma 🙈
Bmbe21 Prenses5656 benimde ikinci gebeligim:) ilk gebeligimde ikizlerime şok olmam ve erken doğum yapmam sebebiyle sanırım çok bir şey anlamamıştım ama bu gebeliğimde ilk kez hamile kalıyorum hissi gibi heyecan var bu arada 22 haftalığım. Sizin kaçıncı hafta 🥰
Prenses5656 Bmbe21 Allah bağışlasın 🤲 sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ☺️ sanırım heyecan dan ilkinde bişey anlamiyo insan benim ki 25 haftalık
Bmbe21 Prenses5656 Ay hadi hayırlısı bakalım banada burada herkes erkek dedi 20. Haftaya kadar özele sonra devlete geçtim 14 de kız 16 da erkek 18 de kıza benziyor ama erkek gibi de denildi artık detaylı da kız olduğunu öğrendik. Üçüncü kızım olacak benimde inşallah 😄🥰
Prenses5656 Bmbe21 yaa maşallah rabim size bağışlasın benim de ikinci kızım olacak ben bu gebeligimde özele gitmedim daha bı kere devlette kız dedi doktor o kadar sağlıklı olsunlar da 🥰