EdaninBebegi Merhaba arkadaşlar 🌺 Devlet hastanesi takipli olanlarınız cinsiyeti kaçıncı haftada da öğrendiniz?? Birçok kişiden 16. Haftayı beklediklerini duydum. Umarım hurafedir 😅
Glcn12 EdaninBebegi 16 mı 19+5 de öğrendim cinsiyeti bile bile söylemediler detaylı da öğren dediler geçtiler
Meralaslann1 EdaninBebegi 20. Haftada söylediklerini belirtmişlerdi banada 1 kere kontrole gittiğimde , normalde özel takipliyim 16. Haftada öğrendim bende
asel1hafsa Glcn12 banada aynısını söylediler detaylıda söylerler deyip gecıstırdı bakmadı bıle cinsiyete
Daisy0000 EdaninBebegi Net pozisyon görseler söylerler bence,benimki çok netti direk bacak arasını açmıştı
3bebekannesiii EdaninBebegi doktorum 12+2 de ikiliye gittiğimde bebeğin pozısyonuda uygun olursa söylerim dedi beklıyorum 🥰
Feyzabeyoglu EdaninBebegi 12 de tahmin etti doktor 16 da kesinlesti benim. Yani en erken tahmin edebildikleri genelde 12 falan oluyor Hafta yasal sınır aldirmak için diye biliyorum. O yüzden değildir bence aldirirlar diye degildir. Emin olunan hafta 16 oldugu icindir büyük ihtimal