Nr_avc3 Haftadaki annelerim akıntınız ne durumda ben bugün tam 34 haftalık oldum sanki akıntım arttı beyaz krem gibi hafif sulu hatta orta derecede sulu bir akıntı sizde durumlar nasıl 😌
Nr_avc3 Nagihanbkr ayy hayırla bende o günlere gelseydim 37.haftada dogumum olacak Allah izin verirse biraz riskli ilerliyoruz da o yüzden her şeye evham yapıyorum su mu akinti mi diye
Minik-ve-annesi @Nr_avc3 bazen çamaşırimi çok islatcak kadar geliyo hemen camasrmi degistiriyorum bazende daha jelimsi kıvamda geliyo 34+3 olduk
Nr_avc3 Minik-ve-annesi benimkisi hiç jel kıvamında olmadı hep beyaz veya sarı ve hep sulu 2 haftada bir doktora gidiyorum suyu yeterli diyor ama doktordan çıktıktan başlıyorum evham yapmaya
Minik-ve-annesi @Nr_avc3 korkma korkma benim bikac haftadr akntlarm çoğaldı ama normal olduğunu düşündüğüm için doktorra bile dansmadm
Nr_avc3 Minik-ve-annesi bebeğin hareketlerini takip ediyorum bugün biraz durgundu ama yine de hareketliydi o yüzden endişe etmedim canım senin bebisin hareketleri nasıl
EsraifciUur Aynıları bende vardı geçen hafta doktoruma söyledim alttan baktı enfeksiyon dedi fitil verdi toparladım canım istersen sende hekimine danış🌸 34+3
Nr_avc3 EsraifciUur ya ben fitilde kullandım canim ama bende işe yaramadı hemde enfeksiyon çıkmamıştı o zaman şuanda herhangi bir yanma kaşıntı vb. Yok koku da yok o zamanki şikayetlerin aynısı doktorumda zaten pek fitili önermiyorum demişti
Minik-ve-annesi @Nr_avc3 ewet bazen olduklarından daha hareketsiz olabiliyorlar ister istemez endişe yaratıyor ama uyuyorlar
Nr_avc3 Minik-ve-annesi aynen biraz endişe ediyorum ama geri kendimi rahatlatmaya çalışıyorum doktorum haftada iki defa nstye girmen lazım dedi sizin doktorunuz böyle bir şey söyledi mi acaba
Minik-ve-annesi @Nr_avc3 nst için bişey demedi ama artk 2 haftada bir gel dedi yüksek ihtimalle bu gidişimde de nst çekilecek siz 2 hafdtada bir olduğu için artk randevu ile mı gidiyosunuz yoksa doktorunuz kağıt mı yazyo onla mı giriş yapyosunuz
Nr_avc3 Minik-ve-annesi ben hem özele hem devlete şehir hastanesine gidiyorum canım özeldeki doktorum haftada iki defa pazartesi Perşembe nstye gel dedi devletteki henüz bir şey demedi 19. Haftadan itibaren devlette hep iki haftada bir gidiyorum riskli olduğum için doktorumda zaten 2 haftada bir randevu açıyor o yüzden sorun yaşamıyorum
meltemdrn bende bugun tam 34 oldum bende senın gıbıyım canım benımde bugun doktr kontrlm var baklm ne dıcek 32 haftada gttıgımde gayet norml demıstı koku olursa ole benı ara demıstı
Nr_avc3 meltemdrn bende geçen hafta gittim doktora hiçbir sorun yoktu o zaman şimdi başladı akıntım çocuk baskı yaptikca ister istemez geliyor diye düşünüyorum hemde hormonlardan dolayı fizyolojik bir akintidir diye de düşünüyorum