semolise Baya hoşuma gitti tencerenin patlamamsı yaa kullanan varmı ben korkarım normalde ama o videodan sonra almayı düşünüyorum
nurcakar03 semolise hangi video canım ne yazıp bakacağız bende düdüklü kullanıyorum ama yemek pişene kadar üçbuçuk atıyorum kullansamda bir tık korkuyorum yani
melahat92 Ayy gördüm ama hiç şaşırmadım ben ilk çıktığında almıştım gerçektende çok kaliteli karaca quick safe bişeyin garantisini veriyos doğrudur yani bundan emin oldum👌🏼
semolise melahat92 Memnun musun canımm bende almak istiyorum artık quick safe’i o videodan sonra tam ikna oldum
melahat92 semolise Çok memnunum tavsiye ederim kesinlikle kısacık sürede çok iyi pişiriyo bide çift kulplu diğerleri gibi değill el yakmıyo bu sayede
semolise melahat92 O da çok iyiymiş yaa çok büyük bi artı. Peki ben nası anlıycam ne zaman altını açıp kısmam grektiğini
melahat92 melahat92 Basınç halkası var canım renkli rengine göre anlayabiliyorsun diğer eski tipler gibi değil yani
semolise melahat92 Şahane yaaa istediğimden eksiği yok fazlası var sonunda bende kısa sürede güzel yemekler yapabilcem heraldee
melahat92 semolise Hemde nelernelerr benim resmen hamaratlığım tutuyo artık bu tencere sayesinde hele çalışıyosan zamandan çok iyi tasaruf ediyosun😊 nohutu bile 7 dkda pişiriyoo
semolise melahat92 İnanmıyorummmm artık kesin alıyorum şimdi sipariş vericem çok teşekkrüler yardımcı oldğnuz içn