miray_aden iyi yapmışsın canım gerekirse başka hastaneye git bende rutin kontrollere gidiyodum hergün artk her gittimde alttan muane etmeye başladılar en son bitane nöbetci doktora denk geldim sancım vs yoktu sezeryan diye yatış verdi bana sabah 9 da yatırdıkları an antibiyotk diye bana sancı ignesi vurmuşlar ne ailemi ne telefonumu yanıma bile almadılar aksam 7 de suyum patladı 9 da 10 cm ulaştm dogumdan gece 3 bucukta cıktm bebegm kanalda degildi bile onlar yüzünden bebegimde bende ölüyodm az daha 20 gun yogum bakımda yattı çocugum beyin damarlarinda kanama oldu zorlamaya baglı bide dalga gecer gibi bana şimdi adana dürüm yemeye gidebilirsn diyo dogumdan cıktmda vucudm mosmordu karnımın üzerine çıktılar iki kisi birden zorlaya zorlaya dogurtmak için neyseki çok sükür tecrübe edinmiş oldum bida asla devlette doğurmam şimdi ikinci bebegime hamileyim demem o ki kendini nasıl iyi hissedeceksen o şekilde dogum yap ve kendini güvende hissedebilcen kişiler tarafından doğuma gir herkesin işi degil birini dogurtmak çocuk azarlar gibi bağırıyolar canın yanıyor diye