Dun sabah 6 dan gece 3 e kadar sanci cektikten sonra artik sancilarim 5 dakikaya dusunce hastaneye gittim. Yururken de icimden birseyler akiyordu akinti gibi amniyon sivisi siziyor dediler hastanede ve yatisimi verdiler. Gece 3.04 de yatisim yapildiktan sonra sancim kesildi. Sanki sabahtan beri hic agri cekmemisim gibi sabah 9 a kadar misil misil uyudum hatta oyle bi kac sanci disinda hic bisey olmadi. Acilmam 1cmdi ilk gittigimde yaklasik 5 6 kez alttan muayene ettiler sancim olmadigi icin acilmam da durdu dogal olarak 1.5cmdi sabah 9 da. En son artik dayanamayip suni sanci mi vereceksiniz ne yapacaksiniz benim akintim da durdu dedim. Cunku durdu amniyon sivisi olsa surekli sizmasi gerekiyormus. Tekrar alttan muayene ettiler ve bi tane test yaptilar akintim mi geliyor amniyon sivisi mi sizdiriyorum diye. Test negatif cikti yani bebegimin suyu sizmiyormus ilk gittigimde kesenin ustten patladigini o yuzden sizdirdigini soylemislerdi halbuki oyle birsey de yokmus. Yarim saat sonra da bi ebe odaya girip masanin ustune makas nester falan birakinca bende kalktim ustumu giyindim gitmek istiyorum ben dedim kagit imzaladim eve geldim. Asla sancim yok suan yurumekte cok zorlaniyorum sadece hafif sancilar vuruyor, acilmam durdu zaten 1.5cmdi, su da sizdirmiyorum. Ben anlamiyorum ilk gittigimde neden amniyon sivisi testi yapmadilar da sadece elle kontrol edip kese patlamis diyorlar? Sancim durdu eger kontrol ettirmeseydim suni sanci verip zorla dogurtacaklardi. Bir de ilk kez hamile kaliyorum bi gebeye suni sanci verdiler yan odamda. Garibim geceden sabaha o kadar bagirdi ki canindan can gitti kizin. E bende kizin sesini duydukca korkmaya basladim ilk defa dogum yapicam. Cok kotu bi geceydi simdi evde bekliyorum ve dogurdugumu anlayana kadar hastaneye gitmicem. Gerekirse ambulansta dogururum