Aysenurgokdurmus 29 haftalık gebeyim izmire yeni taşındık egepol için yenidoğanı en iyi hastane dediler öneride bulunduğunuz doktor, hastane var mı ve doğum ücretlerini biliyor musunuz medicana hastanesi 31500 ₺ dedi
Elif_Sibel Aysenurgokdurmus Özel Çınarlı Hastanesi’nde doktor Onur Bey’de çok iyi bir doktordur. Tavsiye ederim
Ervaa35 Aysenurgokdurmus oğlumu bu doktorda doğurdum sımdı tekrar hamıleyım tekrar aynı doktoruma gidiyorum ve benım normal bir doğum degıldı once rabbim sonra bu doktor sayesinde hayattayız oğlumla yani evim hastaneye yakın olmasına ragmen gece 12 de aramıstık evdeyken acil hastaneye gittik 8 dkka da hastanedeydik ve doktorumun evi çok uzaktı kadın bizden önce öyle basmışki bizi hastanenin kapısında karşıladı yani acil bişeyde herseyde hazır kadın ve bu bir doktor için önemli bir seçenek önceden hastanedeydi şimdi özel muayenesi var minegül eben Sorduk hangi hastaneyle doğum olucak diye ya egepol yada su hospıtıl dedi ki su hospitılda çoğu arkadasım doğum yaptı memnun istersen düşünebilirsin☺️
Birannebebek Aysenurgokdurmus Egepolde doğum yaptım 10 ay önce Gökalp tokaç Gökalp hocaya gectigimde ben de sizinle aynı haftadaydim müthiş bir doğum tan ndaki ebeler de bir harika
Elif_Sibel Aysenurgokdurmus 12 bin TL idi en son ama 7 ay öncesi bu söylediğim fiyat güncel için bilgi alın isterseniz
meelgrms Aysenurgokdurmus bende nasipse iki hafta sonra dogumumu egepolde yapacagim izmirde suan yenidogan unitesi olarak en kapsamli hastane doktorum omer erbil dogan hastane ile anlasmasi var cok cok memnunum.Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin 🙏🏻🧿
gamzecgr Aysenurgokdurmus çınarlı hastanesi baya eski bir doğum hastanesi Tahir Özgüdere gidiyorum ben muayenehanesine kendisi hastanenın kurucu ortağı zaten memnunum kendisinde doğum yapan 2 arkadaşım var onlarda çok memnun kalmıştı çınarlı da doğum 20 bin şuan sezeryan da aynı normal de