Matmazelbebi Aslihaaannnn Ben kiloluyum XL aldım. Yarın doğum var sonrasında kullanacağım inşallah 9lu olandan aldım birde orkid gece pedim var devamında onunla devam ederim duruma göre 🥰
Glymen Aslihaaannnn Bende almıştım ama doktorum hasta bezinden pede geçmemi söyledi benimki normal doğumdu
Elif_Sibel Aslihaaannnn kız kardeşimde görüp aldım bende doğumda kullanmak için Hastanede baya rahat etti depend ile. Ped kaydı, yatağa geçti, sızıntı oldu derdi olmadı hiç.
miniksevdamm Aslihaaannnn ben kullandım özellikle sezeryan için çok güzeldi yumuşacıktı şimdi yine alacağım.
imrnx Aslihaaannnn ben hala kullanıyorum. Sezaryen oldum ayın 4ünde. O günden beri sürekli kullandım. L aldım 60 kiloyum
Birannebebek Aslihaaannnn Ben bir paket aldım yetmedi L aldım 78 le doğuma girdim rahattı çok konforlu hatta evde ilk gunlerde de com rahat oldu
Melike_02 Aslihaaannnn ya bilmediğim için soruyorum doğumdan sonra kanama mı oluyo yoksa akıntı mı? Neden kullanılıyor ?
svgiakgn Aslihaaannnn benim de ilk doğumum 37+1 haftalık hamileyim herkes memnun bende yorumlarda görüp aldım hasta beziyle falan rahat edemem zaten 71 kiloyum L beden aldım bugün de elime ulaştı ☺️