minikmucizeemaak Esr36 Ben normalde bakışlı istiyordum ama nakışkılara çok uçuk fiyatlar veriliyor ve uzun süre kullanılmayacak, bi tanıdığa da verilmez temiz olup kullanılıp isimli olunca. O yüzden baskılı yaptırdım Astralbaby sayfasına çok memnun kaldım
Surad7234 Esr36 kubishin hobisi sayfadan yigenime yaptırdık gönül rahatlığıyla sipariş verebilirsiniz
Mihribankoyak Butikbebecik sayfasından yaptırdım 11li set yumuşacık yıkadım ütüledim bişey olmadı yastığını da yıkadım cok guzel baskısı da kaliteliymiş
Mihribankoyak Esr36 sanırım 1 haftayı gecmıstı isim yazdıktan sonra fotoğraf atıyolar sonra gönderiyolar
minikmucizeemaak Esr36 Ben sipariş verdiğimde araya bayram girmişti yanlış hatırlamıyorsam 15 20 gün falan sürdü
aminehumamoms Esr36 gardropsta elma şekerinde yaptırdım kesinlikle tavsiye ederim nakışlı baskı değil ve çok çok kaliteli uygun heryerw göre
1159098263 Kızlar hastaneye gidince hastane çıkışı aldığımız şeyleri set halinde mi götürüyoruz bebek için
Esr36 1159098263 evet ben ıkı takım koymuatum kızımda ıkısını de ayrı ayrı koydum küçük hurclara üstüne yazdım