Pinark92 13Gamze08 vitamin olarak imom kullanıyorum demir ilacı olarak da bu hafta başladık Gynoferon demir hapı kullanıyurm
gzmozturk Premsesko yok hayır yaşamadım şu ana kadar öyle bir şey sadece bazen ağrılar oluyor kasıklarımda
Bebisbg34 Pamuk evet benmde mide agrim cok 17 haftaligim ama karnım cıkmış durumda değil ama midee agrisi cook fenaa
Erkeekaannesii MomsE bizde parti yapacağız diye bayağı zorladık bebeği doktorda parti olacaksa emin olayım dedi baya uğraştı ve erkek yazmış kağıda umarım erkektir çoğu kişi partiden sonra hediyeler getirdiler ve bizde eşimle hastane çıkışı falan aldık erkek diye 😂
MomsE Erkeekaannesii yaa kıyamam doğrudur erkek dediyse 💙 kuzenim kız diye parti yaptı erkek olduğunu öğrendi sonra 😂
Asel_27 Pamuk 17+6 haftalık hamileyim ,yarın ögrenicem inşAllah cinsiyeti🥹🥹😍😍😍Sabah uayndığımda mide bulantım oluyor sadece,bide arada bel ağrısı.Başkada şikayetim yok şu anlık şukur🥰😍
Asel_27 Mommy15 ya aynı bendede oluyor ama anlayamıyorum bebekmi yoksa bagırsaklardan falanmı 😂😂😂🤦🏻♀️Tam anlaşılmıyo
denizalismom Pamuk cinsiyet cumartesi belli olacak inşallah. Bel ağrısı geçmek bilmiyor ve kramplar başladı 🙄 öyle bir kramp ki uykudan uyandırıyor.