Pelinpelin 20+6 yız Bugün Mart 5 görünüyor doğum inşallah ❤️Cinsiyetimiz erkek 😍biraz bel ağrısı var bir de son günlerde kaburga batması yaşıyorum
Kbagci Semra-34 ben yurt disinda yasiyorum burda ismi cariban 10mg Doxylaminsuccinat/10mg Pyridoxinhydrochlorid böyle söylersen eczane veriyor türkiyeden almistim ama ismini unuttum ben kendim de hamilelik takibi yapiyorum simdiye kadar cogu hamile memnun
Semra-34 Kbagci ayyy çok teşekkür ederim mutlaka bakıcam buna zehir oldu 5 ay kilo almak yerine veriyorum 🥹
Kbagci Semra-34 idrar testinde Keton cikmadigi sürece hic bir sorun olmaz ama bende oglumda 9 ay kusmustum nasil his ettigini biliyorum bu ilac yeni cikti daha
Semra-34 Kbagci ikiz olması da bu kadar kusmama neden mi acaba ? Birde tansiyon düsüklügünüz var mı demir hapı verdi ferrum ama oda kabızlık yapıyor kullanamıyorum kullanmasam sorun yaşar mıyım
Kbagci Semra-34 tansiyon evet büyük bir etken ikizin etkisi varmi bilmiyorum benim doktorum demir hapina cok güzel bir cözüm buldu gece su icmeye kalktiginda ic onu demir degerin ne kadar onuda söylersen ve bol bol su ic elinde su sisesi ile gez mutlaka
CivcivVeAnnesi35 Pamuk Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah sizin cinsiyeti ne bebeğinizin