srnkckdlgc Pamuk Cinsiyetimiz kız🌸 ama kuyruk sokumu ağrısı çok fena bazen oturduğum yerden bile kalkamıyorum
MelteM2cck Pamuk cinsiyetimiz kız inşallah 🥰 ağrılar başlıyor artık yavaş yavaş. Yanliz mide yanmam fena başladı özellikle gece yattığım da soğuk Süt içmeden uyuyamıyorum mahvoluyorum
Cana_ Bnmde 4. Hamileliğim 14+1 olduk daha cinsiyet öğrenemedim 8gün sonra randevum var öğreniriz inşallah 🙏 3 kızım var hep erkek hissediyorum bakalım buradaki herkezde erkek dedi hayırlısı bakalım
zeh123_ Cana_ Rabb’im seninde gönlüne göre versin bende istiyorum öyle hissediyorum istediğim için mi bilmiyorum
Cana_ zeh123_ inşallah cnm ya Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah 🙏 bn öyle istediğim için değilde gerçekten öyle hissediyorum ya
asel_asl Pamuk benimki de erkek 😅 17+4 üz martın başında galiba doğumum ve en son 15 haftalıkken 1 kilo almıştım sonrasında ölçmedim ama fazla almadım.. bebişimi hissediyorum 🙏🏻
Melek__55 FatSon9993 hayr hiç düzgün bakmadan göstermiyor dedi devlet hastanesinden ne beklersin cumartesi özel hastane de randevu aldm öğrenecez inşallah 😂ya çocum haftasıyla uyumlu değilmi kaç Gr hicbisy demedi ha bir ultrason fotosu ver bari bedava çalışıyorlar sanki maaş almyorlar hayırlarina calsyormus gibi davranyorlr
Muunnniiip Pamuk al benden de o kadar ya belim ilk baştan beri zorluyordu yerleşmedendir dedim 13 haftayı geçtik hala artarak devam ediyor ya sen napıyosun geçsin diye bana magnezyum verdi doktor ama çok etkilemiyor
FatSon9993 Melek__55 hayırlısı olsun ne zaman umutlansak olmuyor sanki o yüzden doktora giderken umutlu gitmeyeceğim 😂😂