NAGEHAN_2 12+5 teyim fakat daha içime sinen pozitif bir doktor bulamadım.Trabzonda özelde bildiğiniz ve önereceğiniz güler yüzlü işini severek yapan kadın doğum doktoru var mı?
Kpln61 NAGEHAN_2 medical park yıldızlı levent by var aynur hnm var gülşah hnm da var ama o çok yoğun aşırı bekliyorsunuz birde pahalı ücreti
Gmzeeoz NAGEHAN_2 gökhan erdil çok iyi 1 saat ilgileniyor özel kliniği var sağlıcakla kal kliniği ama biraz pahalı. imperial ya da medikalde doğum yaptırıyor normal doğum taraftarı bir doktor.
Onatd NAGEHAN_2 medicalpark da nebahat nuhoğlunu tavsiye ediyorlar adını çok kez duydum bir de evren akmut var o da 7m hastanesinde doğum yapıyor yengemde ona doğum yatırdı ki yengemin ilk doğumu acı bir şekilde olmuştu ama evren bey çok çok iyi bir doktor tavsiye ederim :)
Asffhh NAGEHAN_2 Gökhan Erdil instag iletişime geçebilirsiniz hiç ama hiç pişman olmayacağınız bir doktordur keşke sayıları artsa:(
Kpln61 NAGEHAN_2 neden memnun kalmadınız acaba levent by 1 defa gittim gayet güler yüzlü ilgili bir doktor çokta yoğun değil
ozsyesra Bebehlimmm Muayene ücreti ne kadar acaba? Bende ona gitmek istiyorum memnun musunuz kendisinden?
ozsyesra Bebehlimmm peki bilginiz var mı normal doğum olduğunda saat farketmeksizin doğum esnasında geliyor mu? Bunu çok önemsiyorum çünkü özele gitmek isteme sebebim bu doktor doğum esnasında yanımda olsun istiyorum.
Bebehlimmm ozsyesra benim ilk doğumumu da nebahat hanım yaptı saat kaç olursa olsun geliyor sen merak etme gece geldi düşün