ebruuu- 39+5 olduk hala bir gelişme yok bel ağrıma artık dayanamıyorum perşembe kontrol var artık sanırım doktora yalvarıcam alın diye 😩😩
Yildiz123- ebruuu- benimde 39+3 fakat akşam kısa süreli bel ağrım dışında bişey yok ne yapacağız böyle bilmiyorum benimde kontrolüm Perşembe günü
ebruuu- Yildiz123- benim on gündür belim aşırı ağrıyor adım çok zor atıyorum doktor yapacak bir şey yok normal diyor 😩 perşembe 40. Hafta kontrolü var bakalım ne diyecek bel ağrım olmasa dayanırım ama artık belimden sinirlerim bozuldu ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum 🥹🥹
ebruuu- Yildiz123- geçen hafta yaptı ama o an bir şey demedi açılma var yok vs ben de heyecandan sormadan bir şey çıktım bebeğe baktı ultrasonda iyi suyun iyi vs dedi gelmezse bu hafta haftaya perşembe görüşürüz dedi çıktım 🤷🏻♀️
Slauysal Benim de 39+3 aynı şekilde bel ağrısı ve ağırlık taşımaktan kasıklarıma vuruyor gece kalkamıyorum yerimden ☹️ Gelsin artık bebişlerimiz 🌼
Yildiz123- Slauysal sabahları benimde belim ağırlıktan kalkamıyorum hatta penguen gibi yürüyorum ama bunlar belirti olarak gözükmüyor sanırım:( geçen hafta çatı muayenesinden sonra nişan denilen akıntı geldi ama daha beklemedeyiz
ebruuu- Slauysal ben on gündür belimle uğraşıyorum her gün daha kötü tuvalete bile zor gidiyorum aşırı ağrıyor ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum artık sağlıkla gelsinler gerçekten 🤲🏻🤲🏻
Uksero Bugün 40+0 olduk sabah karın ağrısıyla uyandım bir umut geliyor sandım yine bir şey yok gerçekten beklemek çok zor hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz…
ebruuu- Uksero aynen öyle belim çok ağrımasa bu kadar acizlenmezdim beklerdim ama artık belim yüzünden ağlayasım geliyor adım atamıyorum 😩😩
Yildiz123- ebruuu- banada 1 cm açılma gözüküyor dedi yatış için de en az 3 cm olması gerekiyormuş sanırım suyun gelir kanaman olur öyle gel yoksa gelme hastaneye dedi doktor öyle bişey olmayınca da bekliyoruz gerçekten sağlıkla gelsinler ama artık gelsinler
Yildiz123- ebruuu- dün akşam saatlerinde belime ve kasığıma vurdu ağrı ama 20 dk sonra geçti yalancı sancılar işte hep gerçeği ne zaman gelecek bilmiyorum