Seda_1072 Bizim bir akraba yenmez çocuğun yüzünde birseyler çıkar falan demişti doğru mu yiyen var mı
tugcesakzci Seda_1072 bunlar batıl inanç, hurafe. Karnıbahar en sağlıklı ve besleyici yiyeceklerden kesinlikle tüketmelisiniz. Doktorunuzun yeme dediği şeyler. Dışında canınızın istediğini yiyebilirsiniz
hsizyl Seda_1072 kız kim dedi onu ilk defa duydum 🤭 bide çok severim büyük oğlumdada yedim bişeyde yok bebenin
Seda_1072 myangelson ya öyle yaşlı biri dedi canım da çekti kafama takıldı yoksa bende pek inanmıyorum
myangelson Seda_1072 kız yok öyle birşey doktor yasaklamadığı sürece yiyebilirsin. Daha neler neler var şeftali yeme kıllı olur çilek yeme çilli olur vs vs uzar gider bu liste takma sen onları 😅 canın da çekmiş ye gitsin
Seda_1072 hsizyl ne bilim kendi çocuğun yüzünde top top şeyler vardı neymıs karnıbahar yemiş ondan olmuş swftalı de yersen kıllı olur falan dedi
Aylinnnnnnn 😂😂 gebelikte çok faydalı bir sebzedir karnıbahar brokoli sakin yememezlik yapma az önce buharda haşlayıp yedim hemde 😂😂 oğlumda da çok yemiştim hiç leke yok çok şükür djfkslcieiw
myangelson Seda_1072 ye ye takılma öyle seylere doktor yasaklamadığı sürece bir sıkıntı yok batıl inanç bunlar
gokcetugumm Nar da yedim ciğer de dogradim çilek de yedim karnabahar da severim ve yedim sütten beyaz kızım var şükür 😂😂