BabyThalia Merhaba arkadaşlar, gelecek hafta detaylı ultrason yaptırmayı düşünüyorum. İzmir’de yakın zamanda gidip memnun kaldığınız bir hastane/Dr var mı? Ücreti neydi?
mbs44_16 BabyThalia prof dr sermet sagol 1250 tl di 2 hafta once en uygunu buydu ve hoca ege üniversitesinin hocasi kendi muayenehanesi var alsancakta
gamzecgr BabyThalia 1 Eylül de Çınarlı Hastanesinde yaptırmıştım çok memnun kaldım 2 saate yakın sürdü.Bütün organlari tek tek inceledi bana da anlattı nasıl olması gerektiğini vs kendi görse bile detaylı olarak pozisyon yakalayıp bıze de gösterdi ilgili,esprili ve hoş sohbet bı doktordu.2200 TL ödeme yaptım ama ikiz bebek fiyatı benim ki tek gebelik fiyatını bilmiyorum
Enas2365 BabyThalia Doktorum Sabahattin Altunyurt’u tavsiye etti. Cuma günü yaptırdım. 1500tl verdim.
minimix BabyThalia detaylı ultrason zamanında izmirdeydim Prof Serkan güçlü çok övülmüştü ben de çok çok memnun kaldım. 35 dakika sürdü muayenem hepsini tek tek gösterdi açıkladı bucada 1.500tl ödedik
mbs44_16 BabyThalia benim kendi dr um zaten perinatolog o yuzden sermet hocaya ben kendim gitmedim ama 2 tane arkadasim gitti gayet iyiler zaten yillarin hocasi herseyine detayli tabikide bakiyolar
gzmozturk Ben Dr. Fuat Akercan’a gideceğim haftaya randevum var. Kendi gittiğim doktorum önerdi gidince deneyimlerimi paylaşırım :)
gzmozturk BabyThalia Merhaba ben dün detaylı ultrasona gittim Fuat Bey’e. Çok memnun kaldım her şeyine tek tek baktı ve açıkladı bize, gayet ilgiliydi, renkli görüntüsünü verdi, cd şeklinde renkli görüntü verdi :)