tatlibebegim_ Yüzümün hiç çıkmayan yerlerinde sivilce çıkıyor her yer dolcak resmen böyle olupta cinsiyetiniz ne olduu 10 haftalığım bu arada🤔
mombarbie_ tatlibebegim_ kız ama biraz batıl inanç gibi hormonlara bağlı erkek olupta sivilce sorunu yaşayanlarıda gördüm 😊
Aysee1123 tatlibebegim_ Benim aksine cildim güzelleşti kızım oluyor kız için tersini derler ya hani. Alakası yok yani cinsiyet ile 😊
Ozlem-200 tatlibebegim_ Alnım ve çenem küçük küçük sivilcelerle doldu 16+2yim bende doktor erkeğe benziyor dedi bizde kız diye düşündük böyle sivilceler çıkınca ama maalesef 🤭
tatlibebegim_ Ozlem-200 benimde hafif hafif alnımdan çıkmaya başlıyor elimle yırtıyorum bende iz kalcak😂
Yarindanumutluanne tatlibebegim_ bence hiç alakası yok. Kızımda bir tane sivilcem bir tane kararmam olmamıştı. Şimdi oğlum olacak her yerim sivilce her yerim karardı. Dudak üstüm bile karardı bıyık gibi koltuk altı falan çok kötü. Bence tamamen hormonel.
tatlibebegim_ Yarindanumutluanne benimde karardı gibi hissediyorum ya ağda yapıyorum yüzüme dedim acaba ondan mı demek ki değilmişş🫣
Yarindanumutluanne tatlibebegim_ yok ağdadan da değil direk gebelik lekesi inşallah geçer doğumdan sonra 🙏
Meryem410 tatlibebegim_ 13 haftalik benim de hamile olduğumu öğrendiğimden beri hep sivilce doldu yüzüm hele alnim da cok fazla iz var
Basakhilal tatlibebegim_ valla 28. Haftamdayım kız bekliyorum bu zamana kadar cildim cillop gibiydi yani batılll :)) şu snda tek tük çenemde var
Rapunzel-25 tatlibebegim_ tesadüf bence de canım ilki kızdı kaybettim çok sivilce vardı şimdide sivilceler cikmayw başladı bakalım sağlıklı olsunkwr da🥰