mavitrn Kızlar sizce hangisi (marin denize ait olan ) (parla ışıldayan parlayan demek) ben çok kararsız kaldım yardımcı olurmusunuz🥰
NewbieMommy mavitrn Marin ismini ben de biara düşünmüştüm ama eşime beğendiremedim 🥲 ikisi de hoş isimler. Ama marin ismini beğenmez çoğu insan 🥲
mavitrn Meral_56 yorumunuz için teşekkür ederim evet aslında öyle ama marin de kulağa farklı geliyor gibi..🥰
mavitrn NewbieMommy kızıma da zamanında farklıydı o zamanlar koyduğum ismi kimseye hoş gelmedi değişik geldi ama simdi alıştı herkes ☺️ Banada herkese değişik geldiği için beğenmez gibi geliyor ama aslında farklı ve güzel bi isim parla daha çok duyuldu gibi..
cokbilmismom Marin pek güzel değil benim kulağıma hoş gelmedi anlamsız bir isim gibi tabi benim fikrim, parla cok güzel bende düşündüm bir ara ama eşim istemedi sizin içinize hangisi siniyorsa onu koyun başkalarını boşverin
mavitrn cokbilmismom ay doğrudur belki duyulmadık isim olduğundan kulağa öyle geliyor epeydir aklımda bana güzel geliyor 🥰 ama parla da aynı şekilde güzel çok kararsızım hep böyle olur zaten
Minikperi Ruslarda Marina ismi var. Denizden gelen manasında çok yaygın bir isimdir. Marin de dişil değil eril bence. Çünkü dişili Marina. Yine de bizim kültürümüzle yakından uzaktan alakası yok. Parla daha güzel 🌸