cokbilmismom Benim en sevdiğim barbun ve istavrit, hamsi cok kokuyor. Hamile olanlar barbun yemesin ama dip balığı Mezgit, kalkan, lüfer, levrek, çipura, barbun ve kefal diğer en cok tüketilen dip balıklarında bunlar hamilelikte bunlari yiyemeyecegiz 😢
KuzeyinAnnesi10 Yazmelegi_ kınalı babrun kesinlikle tek geçerim herkes bilmez samsuna özgürdür denenmesi lazım. Onu bulmak zor ıstanbula yaşıyorum o yüzden hamsi ve mezgit de güzel ama barbun yiyince bi daha diğer balıklar basit geliyor 🥰 fırına atacaksan da balığı temizleyip borcam in altına sığan doğra üstüne balığı düz onun üstüne de limon çok güzle oluyor ❣️
Sinemgndg Yazmelegi_ çupra, hamsi, somon, sarıkanat genel olarak bunları yiyorum hafta 1 bazen 2 kere.
cokbilmismom KuzeyinAnnesi10 barbun dip balığı olduğu için cıva oranı yüksek hamilelere dip balığı yemek sakıncalı. Ayrıca Mezgit, kalkan, lüfer, levrek, çipura, tekir ve kefal de yenmemeli hamilelikte
BenSem Yazmelegi_ somon tabi ki 😂zaten en pahalısı da o . En faydalısı da o. Hem pişirmek çok kolay. Ben somondan daha lezzetli balık yemedim. 2. Sırada tekir var oda lezzetli olur.
OguzMoms Yazmelegi_ Bende çok severim tereyağında mezgitleri kızartıp üzerine çırpılmış yumurta dokuyosunuz harika oluyor 🤌
Minigininannesi Yazmelegi_ lüfer, tereyağlı ızgara çupra, hamsi buğulama veya tava, somon ızgara yanına elma dilim patatesle… ıstakoz falanda güzel oluyorda evde yapımı aşırı zor ama diğerlerini tavsiye ederim
seymmnr Yazmelegi_ çok balık yiyen biri değilseniz somon u tavsiye ederim. kırmızı eti andıran tadı var çok güzel
myangelson Yazmelegi_ var canım güzel yerleri var eğil falan çok güzel ben çok seviyorum orayı mesela ulu camii surlar Dağkapı tarafları hanları falan var gezilecek başka yerleri de vardır da aklıma gelmedi henüz 😅
AyiPeddington Yazmelegi_ tabiki levrek 😍😍😍 kaya levregi, deniz levreği, kültür hiç farketmez. Fırında patatesli soğanlı sarımsaklı offff mük