Elazx hiç acele etmeyin acele ettikçe bı terslik oluyor bende ilk gebeliğim ve gebe kalmadan daha kızım olacak dedim rüyalarıma hep girdi ismi bile belliydi kafamda heyecanla doktora gittim 12. Haftada doktorum kesin erkek dedi hatta kordonu ayrı gösterdi bak burası pipi dedi vs detaylı anlatti😂 sonra tamam dedik gittim erkek kıyafeti alıp eşime supriz hazırladım arkadaşlarıma supriz hazırladım balon patlattık ama içimde hala diyorum ki ben kız hissediyordum nasıl erkek olur 😂 Sonra bir gün detaylı ultrasona randevu bulurum umudu ile devlete gittim şehir hastanesine doktor bey dediki cinsiyetini biliyormusun 16. Haftam falandı evet dedim erkek hayır ben kız görüyorum bence kız dedi çokda övülen bir doktordu ben şok oldum tabi hemen tekrar ozeldeki doktora randevu alıp gittim 17.haftamda bakalım tekrar dedi bır baktık AA dedi evet kızmış 12.hafta erken olduğu için karışıklık olabiliyor dedi geçti 😂 Şimdi 30 haftalık hamileyim kızımı bekliyorum hala her gittiğimde kız demi diyorum farklı doktor olduğunda detaylida hoca emin olabilirsin rahmi bile oluşmuş annesi demişti rahatladım 😂😂😂