Sevinc_1998 Qızlar Salam necəsiz? 30 cu heftedeyem qarnımin aşağısında, qaşıqda ara sıra ağrı sancı olur amma şiddətli deyil normaldı görəsən?
LavinsMom Sevinc_1998 yeqin braxton hicks dedikleri kasilmalardi. Mendede 29+5 yavas yavas arada sanci gelir ama yerimi deyisirem uzaniram falan kecir gedir. Ele etmek lazimmis. Yalanci sancilardi deyesen bunlar.
Melodimm LavinsMom Məndə dünən dedim dogaram birden😂😂🤣Sen kesr istəyirdin hə.Men hele qerar verə bilmirəm.Eslinde bizim istemeyimiz ilə deyil ama yenədə insan istəyir ağlında fikir olsun.
Heqiw Melodimm Dözülməyəcək dərəcədə ağrı deyil. Onan heç qorxma. Eləbil adi iynə vururlar oda 4,5saniyəlikdi
LavinsMom Melodimm yox men tebii isteyirem ama gozlerime gore tebii dogusa heckim meni almayacaq deyesen 😕 goz hekiminden kececem mocuze gozleyirem 😄
LavinsMom Melodimm bilmiremki ele ne vaxt getmsem bu olculerdedi. 35 e kimi deyesen normadi ele yazilir normasi qarsisinda.
LavinsMom Melodimm he o barede hecvaxt problem oldugunu demeyb. Gorek insallah 1 i gedim gorum necedi .vaxt kecmek bilmir helede 😄
Melodimm LavinsMom Mən 32 həftədə gedecem🥲Vaxt getmir heç.Hekimlerden keçəndə gözə baxırlar? Mənədə baxacaqlar yəni.
Melodimm LavinsMom Inanirsan o barədə heç düşünmemisem😂 Istəyirəm elə olsunki sepmesin uşaq.Sen nələr almısan.Besik falan hazırdı?
LavinsMom Melodimm hersey yaxsidi mende usagda yox menim ozmde problem olurdu vitamin eksikliyim falan vardi. İndi gorek da olmaz yeqinki 😄
LavinsMom Melodimm men herseyi almsam eslnde geyim falan barede. Birdene bez ile kravati qalib. Oda bu ayin sonuna falan bele almagi dusunuruk. Sen neler almsan?
LavinsMom Melodimm hee hekim goz hekimine gonderir tebii dogus yoxsa qeyseriyeye qerar ucundu. 7 ci ayin sonunda gonderilir deyesen. Mendede ele dusur hekime getmeyim yeqinki gonderecek bu defe.
Melodimm LavinsMom Heçnə😂😂 Həkimə gedim gəlim pramoy magazine gedirəm.Maraqlanmisam geyimləri.Dediler gəlin yığaq paltarları.Onu ele həll edəcəm.Besikdeki mama alacaq insAllah.Instagramdan baxırdım dedim ən yaxşısı özümdə gedim baxım ne var ne yox.
Melodimm LavinsMom Bunu bilmirdim.Belke menide ona görə 32 də çağırdı.Sen məndən əvvəl gedeceksen deyərsən nələr elədilər🥲Heralda yazırlar olure herifler onları göstərəcək😂Deyəcək burda ne var.Baska hansı həkimdən keçirik?