Melodimm LavinsMom Yox özele gedirəm.Hekim bilir mənim problemimi.Mende vajinismus olub.Ona görə hamilelikten əvvəldə getmişdim yanına.Gorekde🤷🏻♀️ Sağ Salamat gəlsinlər insAllah♥️🤲🏻
LavinsMom Melodimm he fsoda. Onda hec altdan baxdirmada. İnsallah yaxsi olar fikr elemee. Ama yeni ele bi problemin varsa birden altdan baxar yeniden tətikləyər vajinismusunu
Sevinc_1998 LavinsMom məndə 22 ci həftədən elə başı asagidi 🤦 məndə də eyni hər dəq elə bilirəm batiracam özümü. Sancı olur aşağıda sizdə ? Uzunmüddətli deyile olur keçir amma yenə də qorxuram uşaqlıq boynu da 30 mm di
LavinsMom Sevinc_1998 hekim ne dedi usaglig boynuna? Mende 47 di normaldi dedi. 30 a dusmedi hec bilmirem. Ama o batma yanma usagin basmasindandi ayag uste duranda oturanda olur. Butun gunu yox arada tutur.
Sevinc_1998 Melodimm sancı verir elə olanda ? Qarnımin asagisi ağrıyır regl ağrısı kimi belim də də ağrı var ona görə qorxuram😕 normal istiyirdim amma diyəsən day istəmirəm 🤦 həm yaxınlaşdıqca vaxt qorxuram həm də varikoz yaranıb həm ayağımda həm vaginada bilmirəm necə olacaq
Melodimm Sevinc_1998 Ağrılar olanda ilıq suyla yuyun.25 dən aşağı olanda uşaqlıq boyunu onda təhlükəlidir.Narahat olma.Hara gedirsiz həkimə?
Gul91 Sevinc_1998 vaginada varikoz yaxşı deyil.uşaqlıq yolu əyri olur normal doğum çətin olur.Mənim dayım qızındada var idi qorxutmaq kimi olmasın onun mən doğumdan sonrakı halını 2018-də gördüm o gün özümə söz verdim mən normal doğum etməyəcəm deyə.
Sevinc_1998 LavinsMom həkim normaldı deyib amma mən qorxuram azdi məncə uzaniram demək olar çox vaxt. İndi belə ağrıyanda da lap qorxuram
umudumhicbitmez13 LavinsMom bidene icmiwem 😂 özümü ele narahat hiss edirem ama mende onu deyirem hekim nese bilir yazir 🤦🏽♀️agrim var idi hem belime vururdu he qarnima hekime nospa dedi iç
umudumhicbitmez13 Melodimm LavinsMom çox pis xasiyyetim var nese yeyende ya derman içende hele fikirlweirem
Gul91 Melodimm məndə dəhşət xəstələnmişdim, ağrımayan yerim yerim yox idi,həkim dedi 38 dərəcə qızdirman olmasa dərman atma.Məndə başqa həkimin məsləhəti ilə fondomix alıb içdim.Şükür məni o tez sağaltdı.
Melodimm Gul91 Məndə danisdim həkimlə.Dedi əgər qızdırma 38 dən yuxarı olsa ctramon at mənə xəbər ele sistemə keçək.Dehset yayılıb bu qriplər.Allah sənədə şəfa versin🤲🏻♥️