Tugcrdnn Cgl12-34 benimde yarın bugün son kontrolüm var. Duygularım çok karışık🥺🥺 Sağ sağlim kavuşalım inşallah
123obd Cgl12-34 Allah yardımcın olsun benimde 19 Ekim’de iki çiçeğimi arkamda bırakıp gircem doğuma annelik zor🥰
Cgl12-34 Yeniumutlar sende bizler için doğumda dua et hepimiz sağ sağlim sağlıkla bebişleri kucağımıza alalım 🥹
Sltnbyzt Cgl12-34 bilmiyorum cok korktuğum içi n genel isteyebilirim bugün anestezi ile görüşüp son kararı vericez ama cok korkuyorum birinci bebeğimde kötü şeyler yaşadım ameliyat esnasında bilmiyorum hala ikilemdeyim
Cgl12-34 Tugcrdnn ahh duygular alt üst uyku yok 😥 Allah yardımcımız olsun herşey gönlümüzce geçsin inşallah 🌸
Cgl12-34 123obd sağol teşekkür ederim 🥰 seninde az kalmış allah hepimizin yardımcısı olsun 🥲 benim ilk hiçbirşeyin farkına varmadan gidiyo olsamda şimdiden zorlanıyorum korkuyorum telaş korku panik 😥
Cgl12-34 incim23 allah seninde yardımcın olsun 🥲 hiç anlamadan atlatalım inşallah hepimiz 🙏🏻🧿 normal doğum mu olucak ?
incim23 Cgl12-34 amin inşallah 🙏 sancı gelseydi şimdiye kadar normal istiyordum ama bu saatten sonra bekleyeceğini sanmıyorum dr almak istiyor iki hafta geriden geliyor