gamzecgr Meeryem bende yatamıyorum biri kafama vurup bayıltsa razıyım 😂 zaten bu saatte bu posta cevap yazanın kendine hayrı yoktur ki tavsiye versin 😂💐
Kuzuluanne Meeryem Yoğurt yiyorum böyle uyanınca daha doğrusu yeni başladım yemeye 3 gündür falan şiimdi tekrar uyuycam 😁 yoğurt ayran öneriyorum yorgunluk hissi verip uyutur ama tabi tuvalet ihtiyacı için değil de normal uyandıysanız tuvalete zaten en az 3 kezkalkıyorum
karaguzelirem_ Yalnız değilsiniz bende uyuyamıyorum gözlerimi kapatınca kötü kötü şeyler aklıma geliyor uykularım kaçıyor valla Allah yardımcımız olsun
2kedi1beybi Bende aynı. Sabahta kontrolüm var. Biraz yorulmuşum bacaklarıma kramplar giriyor, burnum zaten tıkalı, ay bi de acıkıyorum. Uyku falan uğramıyor bana gece olunca 🫠
gamzecgr Meeryem hahzhxjhzha iş ona doğru gidiyor ben eşimi de dövmeye başlayabilirim ne güzel uyuyorsun diye sinir atarim bahaneyle 😂
_emineyavuz gamzecgr gel bı sarılalım tam uykuya dalicam pat hadi bakalım tuvalete tam uykuya gecicem bı tekmeyle gözler açılıyor 😂
Meeryem gamzecgr allah yardim etsn kizlar ne diyelmm safaklar kac az mi kaldi daha yolun basimi benim 41 😀😀
Meeryem Kuzuluanne cok tesekkurler uyumadan once bundan snra ayran icicem lavabo olayi disinda vajina kasintisi var o bitiyor ndden oluyoe bilmyrm en son enfeksiyon icin fitil kullandim ama suan gene ayni seyler basa sardi
Kuzuluanne Meeryem Kaşıntı enfeksiyon olabilir aynen gündüz bol su için doktorunuza tekrar söyleyin ilaç vs verse dahi bol su için, pamuklu iç çamaşırı kullanın günlük ped vs kullanıyorsanız bırakın iç çamaşırınızı sık değiştirin yıkanıp kuruyan iç çamaşırlarınızın iç kısmını ütüleyin
gamzecgr Meeryem az kalmışş oh darısı başımıza 26 haftalık benim ama ikiz olduğu için en geç 37.hafta doğum bakalım direniyoruz 😂
ZaraErbayram Meeryem uykular haram oldu dediği noktadayım valla.Çözümde bulamadım bir haftadır uyku yok zombi gibi dolaşıyorum.39+6 olduk son günler mecalim kalmadı nasıl doğuracaksam.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🤲
Meeryem ZaraErbayram gercekrwn oyle uykular haram oldu sizin az kalmis benm daha yaklask 1 ayım var 😏😏😏😅
Petekcee Meeryem saat 05:30 Şafak operasyonu sanki midem kazınıyor kalktım birşeyler yicem belki uyurum 😂