23kubra23 Kızlar 22+5 dikiş atıldığı gece böyle sertleşme ve ağrıyla uyanmıştım açılmam olmuştu yine idrar sonrası şiddetli bi kaşık ağrısı oldu bebek toplandı korkuyorum çok
iremnur_17 23kubra23 merhaba karın sertleşmesi kasılma mı sayılıyor bende riskli gebeyim dikiş atılmadı ama 33milim rahim ağzı ağrılarım oluyor. Bir kaç gündür de karnım çok sertleşiyor
N-23 23kubra23 bende üniversite ye remzi beye gittim şimdide burçin beye gidicem ikisi arasında seçim yapcam artık, fethi Sekin de necati kayayı çok öneriyolar
23kubra23 iremnur_17 yok her sertleşme kasılma değil mesela sertleşip toplanıyorsa şeklini sevmiyor olabilir şekil düzeltince geçiyor ise sorun yok ama toplanıp kalıyor geçmiyor ağrıyorsa o kasılma
23kubra23 iremnur_17 kaç haftalıksın bu arada kısalma varsa doktor kontrollerini sıkı tut progestan Puruloton iğne magnezyum kullan uzan sürekli haftan etkense sırt üstü uzan ayağının altına yastık al hiç kalkma
iremnur_17 23kubra23 bazen şeki değiştirirken oluyor onu fark ediyorum ama bazen bebeğin nerde olduğunu bulamıyorum ve o zaman da karnım sert oluyor
iremnur_17 23kubra23 21+2 yim progeston ve maznezyum kullanıyorum aslında yatıyordum hep doktor hareketlen dedi ağrılarım arttı bugün kontrole gideceğim inşallah bir sıkıntı yoktur 😔
23kubra23 iremnur_17 şekil değiştirirken ağrı hep var canım doktor dönüşü banada yaz bakalım ne diyecek
N-23 23kubra23 çok arastırdık bir elazıgı talan ettik riskli gebelikte remzi Bey ve salih burçini dediler o yüzden ikisinden biri artık,baska riskli gebelik ameliyatı yapan yok zaten,siz hangisindesiniz fethi sekinde