Aysegumustas Kizlar ben dogumu devlette düşünüyorum sizcede orda yapmali mıyım özelle farki ne zormu devlet hastanesinde doğum 🤔🤔
hunilimom Aysegumustas özelde yapmak istiyorum bende ama fiyatlar pahalı geliyo mecbur devlette yapicaz galiba
Ceylinimm Aysegumustas önemli olan devlet veya ozel degil cidden onemli olan doktorunun iyi olması emin ol
Mervekaya Aysegumustas ben ilk.dogumumu devlette 2. Yi ozelde yaptim. Acibadem de. 3. Yu bekliyorum simdi. Acibadem in fiyatları biraz uçuk. Baska bir ozel hastane bakayim dedim. Aman allahım. Devlet hastanesi cicek gibi yaninda. Cok iyi bir ozel hastane degilse boşuna kucakla para verme bence. Nerde yasiyorsun bilmiyorum ama yeni yapılan sehir hastaneleri su an piril pirildir . Tek kisilik oda isteme hakkin da oluyor bazi hastanelerde. Tabii ki tercih senin
Nursen21 Aysegumustas özel ile devlet bir değil tabiki Özel odan senle ilgili özel eben vs ama parasına göre sonuçta Eğer paran varsa kesinlikle özele git senin için önemli olur ama yoksada bence pek bir sıkıntı olmaz zaten hamilelikte sıkıntılara alıştık 😅
Aysegumustas hunilimom aynn benimde o durumdan dolayi aşırı pahalı ben çalışmıyorum esiminde maaşı anca kiraya filan yetiyo acaba varmi devlette doğum yapan zormu ki
hunilimom Aysegumustas devlette yapan arkadaşım var artık annelerimizin anlattığı gibi değilmiş 3 4 sene önce yengem doğum yapmıştı özel odası vardı hemşire geliyo ilgileniyo felan
Yagmur1991 Valla ne desem bilemedimki herkez imkanları doğrultusunda doğum yapıyor.onemli olann doktorun iyi olmasi iyi düşün iyi olsun insallah.
Aysegumustas hunilimom yaa evet simdi oyle ozel odalida muhim olan dogumda o kadar aşırı acı hissetmemek
Aysegumustas Mervekaya ben mersindeyim şehir hastanesinde yapmak istiyorum zaten ama diyolar yok dayanamazsin yok doğum zor özele git ağrı hissin olmaz oyle mi gerçekten devlette dogum zormu yoksa aynı mı
Mervekaya Aysegumustas yoo ben 10 yil.once devlette gayet rahat yaptim. 2 yil once ozelde spinal sezaryen cok zorladı beni detaya girmeyeyim korkma. Yaşla onceki dikisyeriyle falan alakali. Ozelin doktoruda ayni egitimi aliyor devletin de. Doktorunla arani iyi tut. Korkularini dile getir eminim yardimci olmaya çalışırlar. Öncelikle kendini de herseu guzel olacak diye sartla. Korkuyla panikle girersen zorlanirsin