Sibeltolga Ya varya nediyim artık bilmiyorum nasıl doluyor bu randevu anlam veremiyorum zeynep kamil skıldım artık senden !!!!!
bsraikra 23/ Sibeltolga 23.55 de ara kns surekli kapatma canm bnde iyle uc gun aradim zor almistim ama aldim sonunda hemde iki kere ayrica zeynep kamil renkli yapmio normal utrasonla bakio yarim saat
Sibeltolga 23:57 de aradım baglanması tc kimlik numaramı vermem tam 00:00 oldu kadın 00:01 olmadan baktım dolu diyor allahım 30 40 saniyede bu randevu nasıl dolar anlam veremiyorum
Sibeltolga bsraikra kuzum 56 57 de aradım zaten ya cldırcam artık ya kac gündür nasıl normal ultorosonla
bsraikra Sibeltolga renkli yapmiyolar bn iki kere yaptrdim detayli orda normal siyah beyaz renkli degil renkliyi ozel yapiyo bilgin olsun diye yazdim😊
Arzuuuuu bsraikra sonuç olarak aynı şeyler yapıyorlar ama konfor düşük onun için siyah beyaz 😂 devletteki doktorum bana perinoglarin alanı detaylı dediği için orda yaptım ozeldekiler çoğu perinog değil
Arzuuuuu Sibeltolga şans canım o ya ben aradigim da hemen verdi hatta ertesi güne veriyordu haftam dolmadığı için ileri tarih istemistim
Sibeltolga bsraikra Aslında bakma renkliye gtmek istyorumda eşimin durumu sıkışık şuan oyuzden yapcak bsey yok
Esila61 Renkli utrasyona gırmıcek mısın Ümraniye’de yapıyo ben ozelde yaptırdım çok ten gosterıyo çok ama umranıye renkli yapıyo heralde ya
Sibeltolga Esila61 ümraniye arastrma yapmıyo işte cnm orda pturuyorum zaten yapsa oraya gdcem dd yapmıyo artık
Sibeltolga Elimde 4 tane telefon vardı üçüyle sisteme girdim biriyle 182 yi aradım yok anam yine alamadım yine alamadım bu nedir ya bu şansızlık