sweetmom_ Selamün aleyküm kızlar geçen bir post açmıştım abla ile ilgili ikiz gebelik şüphesi var onun cuma günü tam emin olmak için gidecek. Size bir şey soracağım ablam şuan 7 haftalık hamile ve beta 103289.8 betaya göre bakarsak ikiz olabilir mi?
sweetmom_ sweetmom_ kendisi biraz korkuyor doktorun dediğine göre iki kese varmış biri gayet iyi sağlıklı diğeri daha tutunmamış herhalde bu hafta öğrenecek bakalım hayırlısıyla.bende yazayım dedim beta bu kadar olunca bebişin tutunması için iyi mi kötü mü?
gamzecgr sweetmom_ beta miktarı önemli değil iki günde 1 en az %60 artıyor mu o önemli gerisi sağlıklı olup olmadığını göstermez.Benim 26 haftalık ikiz beta normaldi ilk bakıldığında.Cft kese olduğu için biri daha geç döllenme yapabilir arasında fark olması da normaldir çift yumurta iki ayrı sprem ve yumurtanın farklı zamanda döllenmesi zaten benimkilerin arasında 5 gün var mesela o yüzden merak etmesinn sağlıkla gelsinler İnşallah 🙂💐
Arzuc01 sweetmom_ o değişiyor canım ben ilk 89 ile öğrendim iki gün sonra 844 oldu tekrar iki gün sonra 3856 oldu ve çift yumurta ikizi olduğunu ultrasonla öğrendik yani beta ile çok alakalı değil
Bebegim3444 sweetmom_ benm ikizlerin arasındaki gun farkı var. Cift yumurta da Genel olarak ikizlerde gun farkı oluyor zaten. Kalp atışlarını da aynı zamanda duyamadik biz. Birini duyduk digeri yoktu sonradan ikisinin duyduk.
sweetmom_ gamzecgr hadi İnşaAllah. Allah bebislerinizi bağışlasın İnşaAllah sağlıklı hayırlı bir ömür nasip etsin İnşaAllah 💐💐💖
sweetmom_ Bebegim3444 masallah. Allah bağışlasın İnşaAllah. Acaba kaç haftalıkken tutundu. Ablamın durumu da böyle. Ve beta değerlerinizi hatırlıyor musunuz nasıldı?
sweetmom_ Bebegim3444 peki Allah korusun ablamın ki biri tutunmazsa nasıl olacak düşük gibi mi olacak?
sweetmom_ Arzuc01 hmm. Anladım çok sağolun Allah bebislerinizi bağışlasın İnşaAllah sağlıklı sıhhatli bir ömür nasip etsin 💐💖🙏