Nesli46 Betsin bende gebelik başındayım 7 haftalık 2.gebelik ilkindede yaşadım şimdide gebelik basında bağırsaklar bozuluyor
Emel5805 Fatma-00 neden sürekli uzanıyorsunuz bı sorun yoksa yürüyüş yapın bene hamile idim tüp bebekle hiç kendimi kısıtlamadim yürüyüş çok iyi geliyor du
Fatma-00 Emel5805 ilk kontrolüm perşembe günü daha o güne kadar dikkat etmek istedim o gün inşallah hersey yolundaysa bende kisitlamiycam da bekliyorum iste
2lokummannesiii Betsin büyük tuvalete çıkmak gibi bir belirti yok ya😂 en belirgin özellik regl gecikmesi, göğüs hassasiyeti, kasık ağrısı, bulantı.
Nur_hayat Merhaba kızlar burda yeniyim bu ay adetim bı kaç gün gecikti sonra iç camasirimda leke gördüm o günden sonra hep beyaz akıntı var akşama doğru baş ağrısı oluyo ve karnımda kısa süren kramplar oluyo hamilelik olabilir mi aranızda bu durumu yaşayan varmı
Mucizem_m30 Betsin geç döllenme olmuştur bende de aynı sorunlar vardı 21 eylülde kan verdim negatif 9 gün sonra pozitif çıktı son adet tarihim de 18 ağustos di
Yagmurun_annesi46 Betsin ilk belirtilerim bel ağrısı ve göguslerimde agri ve hassasiyet oldu.Sık idrara çıkma genellikle son haftalarda daha çok oluyor
Whitelavinia Betsin bende ilk belirti nefes darlığo ve ağız sulanmasıydı. Sürekli tükrüklü konuşuyordum😂
Aybarssmom_ Benim reglime 10 gün kala başlamıştı kasıklarımda çekilirmişcesine ağrı vardı hafif bulantım baş dönmem vardı (sonra bulantım epey arttı tabi) çok uyuyordum bir de
Birannebebek @“Betsin”#p29798131baldırlarım ağrıyordu bı de aşırı halsizlik ve uyku hali ağlak bir hal