DolapTiniminibutik1 %100 çıkartır dediğiniz leke çıkartıcı öneriniz varmi marketlerde bulunan. Beyaz,açık,koyu tüm renkler için? 🌸
Gozdeku DolapTiniminibutik1 elite home galiba ismi. Geceden basıyorsun sıcak suyla. Sabah yıkıyorsun tertemiz 🫠
Minigininannesi DolapTiniminibutik1 bu ara cif power&shine mutfak olan spreyi elbiselerdeki lekelerde bir denedim sadece onu kullanıyorum hiç daha solma kumaşda renk değişimi vs yapmadı sanırım artık onu kullanırım. Gömlek tişört yakalarına sıkıyorum bir yemek lekesi varsa ona sıkıyorum geçen eşim sanayiye gitmiş pantolon yağ olmus onu da çıkarttı hiç sorun yaşamadım. Hatt kanepe koltuk da siliyorum onunla
Sehrazatt DolapTiniminibutik1 e bebek in leke çıkarıcısı çok fazla övülüyor bende ondan aldım henüz kullanmadım ama bi Bakın isterseniz
bebeklerimveben_ Çok eski leke değilse kosla al toz olan çamaşırların içine bi ölçek döküp 60 derece de yıka çıkıyor renkliler ben öyle yapıyorum
turkuaz_ DolapTiniminibutik1 homm bitkiselin leke çıkarıcısı şu ana kadr çıkarmadığı bi leke yok benim için
Ddmkmrc Vala bu Dilan Polat’ın ürünü hiç elimden düşmüyor halıya oğlum vişne suyu döktü halı yıkamaya veririm diye kaldırdım balkonda 2 gün bekledi sonra dedim bir deniyeyim iki gün o lekeli durmasına rağmen çıkardı ya kız şok oldum yeminle bir şans ver derim
Merve1414 DolapTiniminibutik1 ben açık renklerde hafif Domestos döküm az fircaliyorum elimde hemen az yıkayın makinaya atıyorum çıkıyor özellikle çocukların kıyafetlerinde yapıyorum
Zeynepli12345 DolapTiniminibutik1 bingo oksijen çok güzel çıkartıyor. Kızımın kıyafetlerinde kullanmıyorum kimyasal diye ama kullanmak zorunda kalırsam makine yıkadıktan sonra 2 defa durulamaya atıyorum
sennose Rossmannin sprey ve koslanin sıvı leke çıkarıcılarını kullanıyorum hiçbir leke kalmıyor baya memnunum stok yaptım resmen evde indirimde buldukça 🙈 siz de deneyebilirsiniz 😊