Canann1601 Pamuk öyle öyle yürüyemiyor insan. Afedersin tuvalete bile gidemiyorum bu iki gündür duvara tutuna tutuna gidiyorm
Canann1601 Freyan ben de dik oturmuyorum hep bir yana doğru oturuyorum dik oturunca çünkü resmen sanki demir batıyor gibi belimden yukarıya doğru çok acıtıyor 😔
Canann1601 Rabiasemizz hmm bir araştırayım. Doktoruma da danışayım ona göre zararı yoksa eğer yapıştıraym yeter ki ağrı dursun. Tesekkur ederim ❤️
Canann1601 Damla yaaa 🥲 bana da ilk aylarda herkes ilk aylar diye ağrıyor geçer dorduncu beşinci ayda demişti ama geçmedi geçmeyecek de sanırım 🥲
Damla Canann1601 banada dediler de geçmedi vallahi hemde bir sürü spor yaptığım halde ama bol hareket rahatlatıyor yoga felan yapıyordum ben bide pilates hareketleri sadece topla değil yani düzenli yapınca azaliyordu baya
Canann1601 __mom1 benim uzaninca da oluyor maalesef ama sırt üstü yastiksiz uzaninca çok iyi oluyor duruyo ağrısı ama işte sirt üstü yatmak da hamilelikte onerilmedigi için uyuyamıyorum öyle
Aselimyusufum49 Canann1601 bnde günlerdir ölüyorum onun ağrısından yarın bi ortopedi doktoruna görünücm bakm ne dick 30 haftalığım bnde ama gebelikle ilgisi olduğunu sanmıyorum
Canann1601 Aselimyusufum49 genelde gebelikte görülen bir rahatsızlıkmis aslında yani araştırdığımda ve doktoruma sorduğumda öyle denildi. Daha önce böyle bir şikayetim yoktu calisiyorken bazen ağır işler yapıyordum ama hiç böyle ağrı yaşamamıştım
Canann1601 Damla işte ben de hareketleri arttiracagim artık ama böyle şiddetli agrirken topun üstünde bile duramıyorum
Nuresalo633 Canann1601 aynı dert bende var canım ilk gebeligimden kaldı şuan 31.haftadayim hiçbir şekilde geçmiyor magnezyum içtiğim halde 😞
__mom1 Canann1601 sizin haftalarda sırt üstü uzanmak rahatsız etmiyorsa eğer uzanılabilir. Haftan ilerledikçe zaten istesen de uzanamaıyorsun nefesin kesiliyor
Damla Canann1601 arttır mutlaka normal doğum düşünüyorsan doğuma da yardımcı olur ben 1 gün hareket etmesem 2. Gün zor ayağa kalkıyordum belimin batmasından adım atamıyordum ne kadar hareket edersen o kadar rahat edersin
Canann1601 Nuresalo633 🥲🥲 size de çok geçmiş olsun 🌸 geçmeyecek ama en azından ağrıyı hafifletmek için yine çabalamak lazım yoksa böyle şiddetli ağrıyla duramıyor insan