Kadriyedeyin 37+5 olduk çok şükür, ne zaman uyumaya karar versem karnımın her bir yerini itekleyen bi bebeğim var 😵💫 bu durumu yaşayanlar var mı
Bahar1644 Kadriyedeyin bende 34 haftalığım benim de öyle resmen sallıyor beni ama çok hoşuma gidiyor 🥰😀😀
Eemoom Kadriyedeyin doğduktan sonra da ağzını gözünü tekmeliyorlar 🤣🤣 kızımda öyleydi. Gündüz gece asla durmazdı. Yaşına girecek. Hâla tekme yiyorum orama burama 🤣
Kader5138 Kadriyedeyin 32 haftalık hamileyim bizde de durum aynı sürekli kıpır kıpır olduğu için gece uyuyamıyorum gündüz pek hareket etmiyor gece coşuyor 😀
Haticer Kadriyedeyin ben 32 haftalık hamileyim gece gündüz çok hareketli maşallah gece uykuya daldıgımda Bi tekme atıyor nasıl uyanıyorum doktorda aşırı hareketli dedi
Kadriyedeyin Eemoom eyvah eyvah 🥲😂 halbuki ben ne kadar sakin bi çocukmuşum kesin babaya çekti benimki belli 😁
Eemoom Kadriyedeyin belki de sakin olur 🙈 ama anne karnında hareketli olan bebek doğunca da çok hareketli oluyor bence 🤣 amin cümlemizin yavrusunu inşallah 🙏🏻
--Kubra-- Evet son zamanlarda öyleydi . 38.haftamda doğum oldu. Şuan yenidoğan oğlumla sabahlıyoruz😀 yani daha yorulacağın günler var şuan tadını çıkar rahatsın😀 şaka biyana zor ama güzel günler.. anneyiz yorulacağız☺️
--Kubra-- Kadriyedeyin evet gece ağlamaları açlıktan. Bilgin olsun. Çoğu anne adayı anlamıyor. Karnı doyduğu sürece rahatsın
Kadriyedeyin Kader5138 evet şu an benim ki de öyle gündüz maşallah yan gelip yatıyor 😁 her ultrason da esniyor 😁 gece bişiler oluyor kızıma 😂
NewbieMommy Kadriyedeyin 17.haftada bebeğimi hissetmeye başladım ama çok nazikdi. Şuan 20.haftadayım az önce yatarken öyle bir vurdu ki aay diye bağırarak sıçradım yerimden ilk defa yaşıyorum şaşkınım tabi 🥲 Yakın zamanda bende mi sizler gibi olacağım 🙈
Leylaayla Eemoom kesinlikle oyle 8 ay uyutmadi beni simdide 7 aylik ama yerinde durmuyor cok yaramaz simdiden😄😄
Sila_dmr27 Kadriyedeyin yaa bnm kızımda öyle 😂😂 gece kuşları bunlar galiba birde sürekli sol kasığıma vurup durması galiba aşağı indi